Kids Inspired DIY: Spooky Googly Eye Lampeskærm

Halloween er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at det er tid til at få din plads klar til alle de uhyggelige og uhyggelige dekorationer. Nu afhænger af din "Halloween décor meter", kan din Halloween-indretning enten være traditionel, gory eller legende. Da jeg kan lide den legende side af Halloween, som pops af farve og uventede dekorstykker, syntes jeg, det ville være sjovt at vise dig en simpel belysning DIY. Denne belysning DIY, er især barn inspireret og er et fantastisk projekt at gøre med dine børn i løbet af halloween sæsonen.

Den belysning DIY jeg laver i dag er en uhyggelig Google Eye Lampeskærm! Projektet selv er super nemt at lave og kan tilpasses, så det passer til din Halloween-indretning. Før jeg viste dig DIY, ville jeg kort sagt nævne lampeskærme. Nu lampeskærmen jeg brugte i denne DIY ville sandsynligvis betragtes som "lille". Personligt forsøgte jeg at gå på den "wow-faktor", men jeg tror realistisk, at dette projekt ville være fantastisk, hvis du brugte mindre lampeskærme som disse. Dette skyldes, at du vil bruge færre forsyninger og kan dekorere lampeskærmen meget hurtigere. Med det sagt, hvis du gerne vil prøve denne teknik på en større lampeskærm, gå lige foran!

Også, hvis du laver dette projekt med dine børn, anbefaler jeg at de er 12 år og op og overvåges. Simpelthen fordi en varm limpistol er involveret i dette projekt!

forsyninger:

  • Lampeskærm
  • Google Eyes
  • Grøn Paint
  • Plastic Bat Rings (valgfri / ikke afbildet)
  • Sakse (ikke afbildet)
  • Avis eller Craft Paper (ikke afbilledet)
  • Hot Lim Gun + Lim Sticks

Trin 1: Tag din lampeskærm og lim på dine google øjne ved hjælp af din varme limpistol.

Trin 2: Når dine google øjne er alle limet på, skal du sætte din lampeskærm på toppen af ​​din avis eller håndværkspapir. Tag derefter din flaske grøn maling og klem den over toppen af ​​din lampeskærm. Fortsæt med at klemme din flaske grøn farve over din lampeskærm og ryst din lampeskærm for at få malingen til at løbe ned langs siderne. Under dette trin kan du bruge så mange frakker og farver af grøn maling, som du kan lide. Også det sidste udseende, vi går efter, er et løbende, ubehageligt udseende.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween Wire Word Block Art
  • DIY Spooky Halloween Lanterns
  • 9 Spooky, Scary Halloween DIYs til familien

Når du er tilfreds med det overordnede udseende, skal du sætte det til side for at tørre natten over.

Trin 3: For at tilføje mere spookiness til din lampeskærm, tag nogle plastbatringe og afskær ringdelen. Brug derefter din varme limpistol til at klæbe på flagermusene til toppen og bunden af ​​din lampeskærm.

Når dine flagermus er blevet limet på, er du klar til at vise din nye lampeskærm!

Jeg elsker hvordan denne lampeskærm viste sig! Det er en god tilføjelse til et lille bord og er helt sikkert et indretningstykke, der starter en samtale.

Hvis du vil gøre denne lampeskærm mere unik, kan du altid bruge forskellige Google-øjne, bruge rød maling i stedet for grøn, eller brug endda glød i den mørke maling. Ligegyldigt hvordan du dekorere din lampeskærm, jeg er sikker på, at det vil se rigtig cool ud!

Hvis du lavede denne lampeskærm, hvordan ville du dekorere den?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar