50 forår og påske kranse med friske designs

Foråret er endelig her, og med påske kommer snart også, er det det perfekte øjeblik for at fejre dem begge med nogle smukke hjemmedekorationer. Det, der straks kommer til at tænke på, er den altid populære og alsidige krans. Men hvordan skal i forårens krans se ud? Du har et væld af designs og ideer at vælge imellem både forår og påske kranser, så lad os se på nogle.

Påske-tema kranse dekoreret med æg og kaniner

Påske-tema kranse kan tage mange forskellige former og en meget populær dekoration for dem er de farverige æg, der definerer denne ferie. En simpel grapevine krans kan omdannes til en festlig ved blot at lime malede æg på den. Du kan selv vælge at male fauxægene selv eller bruge den i butikkerne. Også kransen selv kan også males. {fundet på themaestady}.

På Meatloafandmelodrama kan du finde en simpel vejledning til at lave en påskeægkrans. De nødvendige forsyninger omfatter en vinrankekrone, nogle faux speckede æg, faux blomster, et burlap-bånd til hængning, en varm limpistol til fastgørelse af æggene, tyndt håndværktråd til blomster og wire cutters.

Hvis du vil, kan du dække hele kransen i søde, små farverige æg. Som sædvanlig starter projektet med en simpel vinrankekran. Før du tilføjer æggene, kan du dekorere kransen med en blomsterkrans for at gøre den mere fyldig og farverig. Derefter lim du ægene rundt om kransen med en varm limpistol. Lad lidt plads til båndet, så du kan hænge kransen på det ønskede sted. Find vejledningen til dette projekt om Onecrazyride.

Påskkransen med nummer 2-blyant er ret speciel. Jeg kunne nok kalde det en uhyggelig sød krans. Som du kan se, er det helt dækket af plastæg, og de har hver især et blik på det. Æggene ligner søde små fremmede væsener. Tjek den fulde vejledning for at lære at lave denne krans og for at finde ud af, hvad du skal bruge til projektet.

Hvis du ikke er helt tilfreds med den måde, plastik påskeæg ser ud, eller hvis du kan lide noget anderledes og specielt til din krans, kan du pakke dem i stof som vist på nap-timecreations. Ud over de plastiske æg og stofskrot, har du også brug for noget garn, varmt lim, bånd og en krans.

På samme måde kan du pakke æggene i farvet garn. Vi fandt et sådant design på hvor meget som helst. For at lave en lignende du har brug for en Styrofoam kransform, plast æg (almindelig og stor), garn i forskellige farver, noget blomstret græs, en varm lim pistol, bånd og en sommerfugl klip eller anden dekoration.

En anden usædvanlig mulighed er at lave filtæg. Faktisk kan du få hele din krans til at ligne et kæmpe påskeæg. Find ud af hvordan du gør det ved at følge den vejledning, der er givet på. Det hele starter med et stykke pap skåret i form af et æg. Derefter skærer du en flok filtkredse, og du folder dem og lim dem på pap. Du kan bruge forskellige farver for at give ægget et bestemt design og mønster. Ved enden skal du binde båndet til toppen af ​​kransen og hænge det et eller andet sted.

Hvis du selv bestemmer dig for at male ægdekorationerne, kan du give dem alle slags interessante udseende. For eksempel kan du blande to farver som blå og guld. Mal nogle af æggene blå og giv de andre et gyldent udseende. Så, når de blå æg er tørre, anbring en lille smule guldspraymaling på dem i tilfældige pletter. {fundet på kleinworthco}.

Et alternativ til at male æggene kan være at dekorere dem med konfetti. Ideen er ret simpel og beskrevet detaljeret på håndværkskolbe. Det ville være lettere at lave kransen, hvis du kunne finde æg med et konfetti-design, der allerede er tilgængeligt i butikkerne. Men hvis ikke, kan du altid bare tilpasse æggene selv.

I stedet for at fastgøre fauxæg på en krans for at give det et festligt udseende, kan du faktisk bruge æggene til at opbygge kransen. Ideen kommer fra nalleshouse hvor du også finder en detaljeret beskrivelse af hele projektet. Hovedidéen er, at du laver to huller i hvert æg øverst og nederst og derefter tråder dem på tyndtråd og adskiller dem med perler.

Ikke alle kranse er cirkulære og ikke alle skal indeholde en egentlig kransform. Hvis du vil prøve noget anderledes denne påske, skal du tjekke designet på forbrugsvarer. Dette er en krans lavet ved hjælp af en billedramme, nogle trææg, små skrueøje kroge, alfabetklistermærker, bånd og akryl håndværk maling. Efter at have fastgjort krogen til hvert æg, blev de malet og trådet på båndet, som igen blev fastgjort til rammen. I slutningen blev klistermærkerne tilsat.

Ikke alle påske-tema kranse skal være helt dækket af farvede æg heller. Faktisk bør tre eller fire æg være nok til at gøre kransen ser festlig uden overvældende det. Hvis du arbejder med en vinrankekran, kan du male det først og derefter tilføje et par dekorationer som fauxfrugter, blomster og æggene. {fundet på shiftstrlart}

Hvis du allerede har en forårskranke, og du simpelthen vil gøre den mere egnet til påske, kan det være en ide at klæbe på et par farverige plastæg. Du kan danne en cirkel i midten af ​​kransen og efterlade resten som den er. Hvis du vil, kan du også dekorere æggene, før du lægger dem til kransen. Tjek designimprovised for flere detaljer om dette projekt.

Er kransen der ikke findes på thehappyhousie bare yndig? Kaninen sidder på græs og beskytter alle de små farverige æg. Du kan lave en lignende påske-tema krans ved at bruge bølgebånd, grøn og skriv chevron bånd, pink bånd, grønt garn, mini skum æg, en lille hvid kanin, en vinrankekran og en limpistol. {Fundet på thehappyhousie}.

Bunnies er altid skåret, men vi bruger påske som et påskud for at nyde dem endnu mere. O, lad os se, hvordan man laver kanin-tema kranse. En simpel mulighed tilbydes på simplicitytsouth. For at gøre denne krans har du brug for noget grønt, et par trådbøjler, blomstertråd, wire cutters og tang samt en ramme til at vedhæfte kaninen til.

Men hvis du egentlig vil have en krans, der er formet som en kanin eller mere sandsynligt, som en kaninhoved, skal du tjekke drømmelittlebigger. De nødvendige forsyninger til et sådant projekt omfatter en blomsterkransform, gauge wire, mos, tang, en varm limpistol og en saks. Tegn kaninørerne på papir ved hjælp af kransformen som vejledning. Bøj derefter nogle ledninger i den form og fastgør mos til begge kaninører. Derefter dækker kransen i mos også. I slutningen skal du sætte stykkerne sammen.

To kranse kan sættes sammen for at danne den grundlæggende form for en kanin. Faktisk vil det se mere ud som en snemand, men dekorationerne gør hele forskellen. Dæk de to kransformer i mos. Jo større bliver kroppen og den mindste en kaninens hoved. Brug derefter burlap til at lave en stor bue til kaninens hals. Også gøre til burlap ører. Du kan finde ud af mere om projektet på housebyhoff.

Et andet bunny krans design kan findes på liveloveliz. Denne gang har du brug for en karton krans, bånd, tre kanin dekorationer, lim og saks. Dæk kransen med bånd og lav en loop for at hænge den forbi. Lim derefter de tre små kaniner til den nederste del af kransen.

Spring-tema kranse med frugt, blomster og små reden

En krans kan dekoreres med små fauxæg uden nødvendigvis at være påske-tema. Så lad os også kigge på et par sådanne designs, der fejrer foråret. En af dem kan findes på hobbycraft. Det bruger en simpel rattan krans, der er dekoreret med mos, papir blomster og som også fremhævede en mini reden med to søde små lyserøde æg i det.

En tutorial for en DIY tulipan krans kan også findes på polkadotchair. For at lave en der ligner det, skal du have en vinrankekran, en flok tulipestænger, wire cutters, burlap bånd, blomstertråd og en varm limpistol. Du kan begynde med burlap bue. Giv den form med blomstertråd. Skær derefter nogle tulipetrin og læg dem på kransen. Lim dem ned, når du er tilfreds med, hvordan de er organiseret. Buen skal dække komme af tulipanestængerne. Du kan så løst vikle nogle burlap-bånd rundt om resten af ​​kransen.

På samme måde bruger kransedesignet på myblessedlife også en lille reden med æg i det for at byde på foråret. I dette tilfælde blev der brugt en halmkrans. Det var dækket af muslin stof og det har et ruffled udseende. Som dekorationer blev der brugt nogle mos- og stofblomster. Selvfølgelig er der også rede og æg, der sender en dejlig besked.

Et meget lignende design findes også på jonesdesigncompany. Kransformen var dækket af rynker af linnedstof. Den lille reden har fire gyldne glitterede æg i den, en detalje, der tilføjer noget glittet til kransen.

Burlap kranse er ekstremt alsidige. Du kan nemt give dem et temaudseende ved blot at tilføje et par små dekorationer. For eksempel kan du bruge en lille dekorative æggestok og en faux blomsterstamme omkring den til en forårsklappekran. Hvis burlap har en interessant farve, er din krans sikker på at skille sig ud. {fundet på dukemanofarm}

Du kan gøre reden og sødt farvede æg i centrum af opmærksomheden ved at bruge dem som hoveddekorationer på kransen. Start med en halm krans form. Dæk det i mos og brug blomsterstifter til at fastgøre arkene til det. Så tag fire små halmgener med æg i dem og fastgør dem til kransen med to blomsterpind. Find flere detaljer om værdifuldt arbejde.

På den anden side kan et stort brev dekoration blive brændpunktet, hvilket gør enhver anden dekoration til at virke mindre imponerende. Ikke desto mindre er fuglens nest og mosen, der anvendes til vinmarkens krans på athlettebarkere, det, der gør dette design perfekt til at byde på foråret.

MoreINSPIRATION
  • Velkommen forår med en frisk og farverig DIY krans
  • 6 fantastiske DIY kranser med usædvanlige designs
  • 10 darlingskroner til at dekorere din hoveddør til påske

Tulipaner er de blomster, der virkelig sikrer os, at foråret er her for at blive. Gør disse delikate blomster centrum af opmærksomhed ved at bruge dem til at dekorere en vinrankekran til din hoveddør. Selvfølgelig, da rigtige tulipaner visner hurtigt, kan du naturligvis bruge faux ones. Tjek stonegableblog for at se, hvordan en sådan krans ville se ud.

Enhver blomster er fantastisk til en forårskranke, selvom de ikke er sæsonbestemt eller særligt farverige. Designet på madeinaday illustrerer perfekt denne ide. Stribet krans featured her er dækket med mønstret stof og dette giver det en masse karakter. Det var dekoreret med to store faux blomster, spray malet hvidt. En papirpapirrulleblomst blev også tilføjet samt nogle reb og vævet stof blomster.

En krans der virkelig siger "forår" var på pattyschaffer-typepad. Det bløde grønne græs er for smukt. At lave kransen er lettere end du tror. Du har brug for en skum krans form, nogle sjove pels garn i lime grøn, daisy trim og nogle pink pins. Sæt garnet rundt om kransen og hold tråderne tæt sammen. Derefter klippe daisy trimmen mellem blomster og tilføj hver til kransen ved hjælp af stifter.

At lave en blomsterkranse er meget enkel, især hvis du ikke insisterer på at dekorere det med alle mulige usædvanlige ting. De sæsonbestemte blomster og en bue skal være hele kransen skal se frisk og smuk ud. Så tjek onsuttonplace for en designidee og en simpel tutorial.

Velkommen forår med en indrammet krans som den, vi lige har fundet på zuhausathome. Som du kan se, er kransen fastgjort til et træplade, der var indrammet, og det gør det muligt at anbringe det på mantelen eller på væggen. Den søde forårsbanner og træfugludsmykningen forstærker designens rustikke charme.

Alt du behøver for den søde og farverige krans på chubbun er en meget grundlæggende kransform, nogle faux blomster, bånd og varm lim. Først skal du lave bue. Fastgør det med et snoet slips og sæt det til side. Derefter adskille blomsterne fra stilkene og varme lim dem til kransen, hele vejen rundt. Tilføj buen, og det er alt.

Moss og succulenter går hånd i hånd, og de bruges ofte sammen i DIY projekter. Så lad os også kigge på en krans, der har den samme succesfulde kombinationsboks. Ideen bag designet foreslået på mycraftyspot er ret simpelt. Du har brug for en kransform, som du dækker med mos. Derefter vedhæfter du et par succulenter. Disse kan limes på eller fastgøres med garn eller noget lignende.

Hvilken bedre måde at byde på foråret end med en kirsebærblomsterkrans? Ideen er sød og frisk, og det bør ikke være meget svært at lave en sådan krans. Du kan finde et par tips og instruktioner om ihjælpstid. Dybest set har du brug for en almindelig krans, en spraymaling, en kirsebærblomst, et fuglhus, en lille reden med æg, bånd og en varm limpistol.

Selvfølgelig kan faux blomster også se frisk og smuk ud. Tjek den dejlige krans, der præsenteres på hjemmestalt for en vis inspiration. For at gøre noget lignende har du brug for nogle faux blomster, en vinrankekran, en blågrønt blågrøn og nogle mos. Du kan foretage et par ændringer for at få det ønskede udseende.

En krans kan tage enhver form og form, og det afhænger alt af den kransform du beslutter dig for at bruge. For eksempel vil en hjerteformet ledningsform gøre dig i stand til at skabe en hjerteformet krans, som du kan dekorere med grønt for et frisk udseende. Projektet findes på tatertotsandjello sammen med en kort vejledning.

Kombinationen mellem en vinmarkskranse og forårsbloer er yderst smuk og vidunderligt understreget af det design, der findes på livelovediy. Kun den nederste del af kransen er dækket med blomster, hvilket giver den øverste halvdel eksponeret og enkel. Blomsterne har også delikate farver, og dette fremhæver kontrasten med kransen.

På den anden side kan en kombination af forskellige typer blomster med forskellige farver, former og størrelser også forfriskes. Brug blomsterne til at dække det meste af grapevine kransen undtagen for en lille portion. På denne måde undgår du at få det til at se ud til mainstream. {fundet på etsy}

Lad os også kigge på nogle få mere usædvanlige forårskroner, der imponerer med deres former, design, farver eller materialevalg. Et godt eksempel er kransen på funhomethings. Det ligner en buket blomster placeret i en kegle. Faktisk er det præcis, hvad det er. Tre blomsterbuketter blev sat sammen og vist i en metalkegle kurv.

I stedet for at byde foråret med friske sæsonbestemte blomster, præsenterede kransen på hvordan det gør det med citroner. Citronkransen er ret nem at lave. De nødvendige forsyninger omfatter en stor vinrankekran, grønne blade, falske citroner, pinde og en limpistol. Du kan gøre noget lignende med fake appelsiner eller andre frugter.

Ligesom blomster kan mossen være en rigtig god mulighed for en forårskranke. Overvej at kombinere mos og burlap for at få et simpelt, men stilfuldt design, der ligner det, vi fandt på thescrapshoppeblog. Ideen er ret simpel. Tag et stykke fauxmose og pakk ind i en kransform. Forlad de to tomme mellemrum øverst og nederst og dække dem med burlap. Tilføj en bue øverst.

Der er masser af ting, der kan symbolisere foråret udover blomster. Sommerfugle er et sødt eksempel. For at lave en sommerfuglkrans, check ud projektet fremhævet på uptodateinteriors. Du kan udskrive sommerfuglene på farvet papir, skære dem ud og dem lim dem til en vinrankekran en efter en.

Og hvis du insisterer på at bruge blomster og andre grundlæggende ting, så prøv at bruge noget andet i stedet for den sædvanlige grapevinekrans. En ide er at bruge en kurv. Dybest set hænger du bare kurven på din hoveddør og så limer du lag mose inde i kurven. Tilføj nogle blomster og en lille fugl reden med æg i det, og det handler om det. Du kan finde flere detaljer om projektet på yourcozyhome.

Moss-dækket klipper er for smukke for ikke at stoppe og beundre dem så hvorfor ikke gøre dem til en del af designet til din nye forårskranke? Ikke sikker på, hvordan man laver en krans? Se nærmere på beskrivelsen på craftsncoffee. Den vanskelige del er at finde fauxmossesten, men hvis det ikke er muligt, kan du bare lave dem selv. Når du har knyttet disse til en kransform, kan du tilføje nogle filt svampe og et par søde blomster.

Har du nogensinde lavet en tapet krans? Det lyder ret underligt, men vent indtil du ser, hvor sød og dejlig den ser ud. På Thehousethatlarsbuilt kan du finde en god tutorial om projektet. Du skal bruge blomstert tapet, saks, en håndværkskniv, et skærebræt, en pensel, wire cutters, wire og en limpistol.

Da vi tjekker kranse lavet af usædvanlige materialer, lad os også kigge på det projekt, der findes på createcraftlove. Som du nemt kan gætte, er denne krans dybest set bare en dekoreret haveslange.Til projektet har du brug for et twist slips, nogle silke blomster, en sommerfugl klip og bånd.

Den pom-pom krans featured på thecraftedsparrow ser meget chic ud og synes ikke at være svært at gøre heller. De nødvendige forsyninger til projektet er: et skum- eller halmkransform, garn i foråret farver, stof skåret i strimler, noget stof til en bue og små stifter eller en limpistol. Du vil bruge garnet til at gøre pom-poms og stoffet til at dække kransformen.

Så længe du har en krans, er der masser af ting, du kan improvisere hjemme, hvis du vil gøre det til at se søde ud eller give det et tema design. Den søde forårsbanner, der vises på kort tid, kan stort set løse hele problemet. Først skal du udskrive og klippe stykkerne og derefter lim dem til bånd for at gøre banneret. Brug dekorative roser ved hjælp af papir eller karton.

Papirkranen på mumie er ikke kun interessant, men også iøjnefaldende og ret alsidig. Du kan bruge det som en vægdekoration i løbet af året, ikke kun for foråret. For at gøre denne krans har du brug for gult, hvidt og gråt byggepapir, en varm limpistol, et stykke pap, saks og et kompas. Du kan ændre farverne, hvis du foretrækker en anden kombination.

En anden stilfuld type krans er omtalt på mine ting. Denne gang blev papiret brugt til at lave søde små blomsterdekorationer. De materialer, der er nødvendige til dette særlige projekt, omfatter en kvistkrans, tissuepapir, saks, mos, blomstertråd og lim. Du kan føle dig fri til at få blomsterne til at se ud, men du vil have det.

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke kaffefiltre der kan bruges til udover, godt at lave kaffe? På lilluna kan du finde et meget interessant svar på dette spørgsmål. Dette er en kaffefilterkrans og for at gøre det til dig. Der er brug for en skumkrans, en masse kaffefiltre, en varm limpistol, en pen og en vis fisketråd til hængning. For at fastgøre filtre på kransen, skal du blot pakke dem rundt om enden af ​​en pen, tilføje et klæbemiddellim og trykke det på skumkransen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar