Forårsinteriørideer

Tro det, eller i dag er den første dag i foråret. Jeg kender det kun, hvis jeg kigger på kalenderen, fordi hvis jeg ser ud af vinduet og jeg ser alt det sne ... jeg sidder fast om vinteren. Men siden det er officielt forår, tænkte jeg, at jeg ville give dig nogle ideer om, hvordan man kan dekorere og arrangere dit hus for at vise det er forårstid indeni også. Og den bedste måde at gøre dette på er at bruge de farver, der er specifikke for foråret. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal male hele huset i lysegrøn. Brug bare nogle pastelfarver, sammen med lysegrønne og også nogle blomstermotiver, hvor det er muligt.

For eksempel kan du ændre gardinerne og købe nogle, der er farvede i pastelfarver som pink eller gul med røde og orange kombinationer, men sørg for at du passer dem med gulvtæppet eller sengetøjet. Hvis du også tilføjer nogle matchende sjove udseende puder (formet som blomster for eksempel) effekten vil være stor. Eller du kan bruge disse flotte flotte vægklister i form af blomster og blade, og du kan skrælle dem, når sæsonen er overstået, eller du bliver træt af dem.

Du kan bruge nogle farverige vægpapir med blomstermønstre - ligesom denne dejlige model med trægrene i blomst. Selvfølgelig er det ikke normalt at ændre dine møbler, når sæsonen ændres, men du kan prøve at lave nogle beskyttelsesdæksler til møblerne, især stole og lænestole, og hvis du har dem i forskellige farver, kan du bruge dem i forskellige årstider. På den måde får du et andet udseende på værelset og vil samtidig beskytte møblerne. Gør ikke store ændringer, men bare opmærksom på de små detaljer, der gør et værelse til at se fantastisk ud. Et par puder, et lille tæppe, en anden bordduge og gardin er nok til at gøre dit hus til at se helt anderledes ut. Og selvfølgelig vil hele forårstidsbilledet være afsluttet af en vase eller skål med friske blomster.

MoreINSPIRATION
  • Fire måder at skabe fornemmelsen af ​​foråret i dit hjem
  • Spring Green Stue
  • Omfavn foråret med en blomstrende væg

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar