25 Kastepuder: Spring Edition

Foråret er officielt sprunget! Ikke kun er temperaturerne opvarmning og blomsterne blomstrer, vi fejrede lige forårshvilen. Nu, hvor det er officielt, er det tid til at sætte vores vinterindretning væk og trække vores fjederhånd. Det omfatter dine kastepuder. Og mens du forfrisker udseendet af din sofa til forårsmånederne, kan du overveje at tilføje en ny pude eller to. Der er så mange designs, der hjælper dig med at byde på varmere temperaturer og blomster og middagsgæster. Her er 25 kaste pude, der bringer foråret til din sofa.

Forår er den tid med lækker kronblade og delikate blonder solbriller. Fang den dejlige delikate ide med disse øjenstribede kastepuder. (via antropologi)

Der er ikke noget som et lyst kaste pude at trække opmærksomheden væk fra en sofa du måske ikke kan lide så godt. Denne gule baggrund med de lyse blå fugle er den perfekte fjeder distraktion. (via Society6)

Leder du efter et lille rosenkvarts på din sofa? Dette blomstrende mønster i rosa er det perfekte tryk til at springe om dit rum. Jeg ville endda turde sætte disse på min seng. (via Leif)

Broderiindretning er på vej tilbage. Kom ind i spillet med et folkloristisk design på din sofa. Det dæmpede toner vil friste dig til at forlade det hele sommeren. (via Urban Outfitters)

Når du begynder at blande kvaster med mønstre, kommer du op med et smukt design, der passer til ethvert opholdsstue i verden. Den rosa siger chic, mens det blå og hvide mønster siger familievenlig. (via antropologi)

Hvis du skal sætte blomster på dine puder, skal du gå ud og få dem til at pope. Disse blomster gør bare det, og giver din sofa en 3D-look for foråret. (via West Elm)

Jeg kan ikke modstå en god akvarelsepude, kan du? De grønne nuancer på denne spottede skønhed minder om alt det grønne, der begynder at vise udendørs. (via CB2)

Disse broderede linjer er så boheme i stil og farverne får dig til at tænke på picnics i hemmelige blade og danser rundt om et bål. Så sæt din bedste boho fryns og tilføj disse til din sofa. (via Urban Outfitters)

På nogle steder fjeder forårene med solskin og frysende kold brise. Hvis du bor i en af ​​disse stater, skal du bruge denne strikmyntepude til at bringe nogle pasteller i din sofa uden at ofre det på en varm snuggly appel. (via Leif)

Til mønsteret lyst stue vælges en blomstret, men dæmpet kastepude. Det passer helt sikkert lige ind i dine striber og prikker og ikater uden at være for blomstrende. (via antropologi)

Hvad med en kæmpe gulvpude, der vil invitere dig til at læse og snuggle dine børn og have indendørs picnics på de regnfulde forårsdage? Disse puder er til dig. (via Urban Outfitters)

Colorblock noget er elegant. Du har sikkert bemærket i tidligere pillow posts. Denne omfatter lyserøde nuancer af pink, der ikke kun minder dig om Pantones valg, det passer til de lyserøde blomster du har på bordet. (via West Elm)

MoreINSPIRATION
  • Bland det med kastepuder
  • 25 Kastepuder: Vinterudgave
  • Broderede kolibri kaster pude

En løve? Hvorfor ikke en løve? Hans farverige mane vil slå på din sofa og hans hårde udtryk vil minde dig om at gribe dagen hver morgen. (via CB2)

Ja, vi elsker stadig shibori farvede tekstiler. Disse bløde toner bringer interesse til din sofa og er en god måde at tilføje mønster uden at gå overbord. (via Urban Outfitters)

Går det bedre end rosenguld? Metallic i pink toner passer perfekt til alle andre pink puder du lægger på sofaen og tilføjer glansen du leder efter. (via CB2)

Nogle af jer foretrækker en pude, der er så lys og farverig som du kan få. Denne pude vil gøre tricket. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis du gjorde det også et sommer kaste pude! (via Leif)

Hvad med en pude, der er simpel og rustik og fransk. Dette er kastepuden, du leder efter. Det vil være en god tilføjelse til dit franske rustikke hjem. (via CB2)

Okay så det er et kaste pudebetræk. Men når solen skinner og fuglene synger og brisen blæser, har du nogle gange brug for en lille prompten for at være vild og underlig. (via Etsy)

Medaljong mønstre er en favorit. Der er noget så endelig og afgørende om et smukt mønster indkapslet i en cirkel. Denne pude kan prale med solskinnende gule samt smukke blå nuancer. (via H & M)

Hver pude post skal have en kat pude. Denne pastel pink pude er den perfekte blanding af forår farver og kat næser. Uanset om du lægger det på din seng eller din sofa, vil din katte godkende. (via Society6)

Mens blomster spirer udendørs, kan du få dem til at spire indendørs med denne knopper pude. Det vil helt sikkert føje en interessant følelse til din sofa. (via West Elm)

Taler om blomster, hvad med at sætte et blomstermaleri på din sofa? Denne pude vil hjælpe dig med at gøre netop det og også tilføje en lille broderi touch. (via antropologi)

Masser af sofaer behøver bare bare noget dristigt. Her er et mønster, der er sort og børstet og fed i alt. Du kan endda nok gøre det selv. (via Leif)

Den er lyserød og shaggy og tilhører din seng. Fordi fåreskind stadig er en tendens, takke godhed. Så gå ikke glip af! Få det til din seng lige nu! (via West Elm)

Lad os ikke glemme vores udendørs rum.Vi kan endelig bruge tid på terrassen i disse forårsmåneder. Klæd det med blomsterrosa puder som disse, og du vil bare gøre dit rum mere indbydende. (via terræn)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar