Firkantede glasvaser

De fleste mennesker har en svaghed, når det kommer til blomster og planter. De kan godt lide at have dem i deres hjem, for at tage vare på dem hver dag, selv at tale med dem. Til gengæld fortryller de dem med deres smukke blomster og dejlige farver. Det er rart at have noget grønt i dit hjem, noget naturligt, noget som en buket blomster.

Der er mange forskellige designs, når det kommer til planter og vaser. I dag vil vi præsentere for dig et mere simpelt design med en meget almindelig form og uden detaljer eller ornamenter. Det er en samling af firkantede vaser, der vil supplere ethvert interiør. Vaserne er lavet af glas, og da de er gennemsigtige, passer de ind i enhver indretning. Dette tillader også blomsterne at udtrykke deres sande skønhed uden at have noget andet at tage væk deres opmærksomhed.

MoreINSPIRATION
  • Keramiske Vaser af Erinn V. Maison
  • Den alsidige unikhed af glasvaser afsløres i billeder
  • Sådan overvinder du monotoni ved hjælp af de altid trendy vaser

Vaserne kommer i tre forskellige størrelser og former: Skål, der måler 5,5 x 7 '', knopp, der er dybest set en 4 x 4 dele vase, medium, der måler 3 x 10 '' og overdimensioneret, 6 x 12 ''. Prisen varierer mellem 8,82 og 32,35 EUR. Vaserne kan bruges separat eller en samling. De vil gøre en god tilføjelse til enhver form for interiør, uanset stil. Deres enkle design gør dem ekstremt alsidige og passende til enhver lejlighed eller placering. De er enkle og elegante.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar