Forstyrret familiehus med tilpassede møbler

Denne dejlige familie hjem er beliggende i Madrid, Spanien og blev designet af arkitekterne Egue y Seta i 2015. Boligen er ikke særlig stor, selv om den omfatter en række forskellige rum, hver med sine egne særpræg og designkarakteristika. De indvendige funktioner er organiseret groft i tre bind.

I stuen sidder en tuftet lædersofa med ryggen på reoleren, indramning af loungen sammen med en to-siders afslappet sofa og en lænestol. De er alle forbundet med et Catania uldtæppe og i midten af ​​loungen er der et par sofabord. En af dem har en wire kurv base, mens den anden har en bakke top.

Et andet område tæppe rammer spisebordet, der har et vidunderligt og unikt design. Bordet blev taget fra et fransk gård fra det 19. århundrede og har det vidunderlige genvundne udseende med robuste funktioner, der viser tid og patina.

Køkkenet er åbent og deler rummet med eget spisebord, denne gang med et enklere design. Klassiske træstole er spredt rundt om det. Køkkenet selv indtager en side af rummet med hvide skabe og indbyggede faciliteter. Den øverste del af væggen er dækket af vægmonterede skabe med hvide rammer og glasfronter. De går helt op til loftet.

En dejlig trappe giver adgang til det øverste niveau hvor de private værelser er beliggende. Et sæt Aim vedhæng lamper hænge over trappen, hvilket skaber et dramatisk udseende. Et grafisk Wireflow vedhæng er fastgjort til loftet, lige ved siden af ​​et af ovenlysene.

MoreINSPIRATION
  • To blokke form Et hyggeligt familiehjem i Polen
  • Lego inspirerede boligmøbler er trendy
  • Moderne familiehus omgivet af gamle eukalyptustræer

Det store soveværelse er et lyst og hyggeligt rum med et lille buet vindue, hvide vægge og et skrånende loft, der ikke gør det tilsyneladende lille. Møblerne holdes enkle og pladseffektive, og dette omfatter natbord og et smalt konsolbord, der hviler mod væggen.

En køjeseng blev bygget til børnenes soveværelse. Det har en simpel træramme, en stige, der giver adgang til den øverste køje og også en skrå tagramme, der gør hele enheden til at ligne et lille hus.

Hvert af badeværelserne er elegant og funktionelt på sin egen måde. De har badekar, brusere, smukke og iøjnefaldende forfængelighed, quirky spejle med funky rammer og vinduer, der lader det naturlige lys ind. Et af badeværelset, det mindste af dem, er lidt anderledes i den forstand, at dets vægge ikke er grå, der matcher poleret betongulv. Loftet er hvidt og lyser rummet op. En lille træ forfængelighed tilføjer lidt varme, i modsætning til de kolde farvetoner og finish. Det er en rigtig harmonisk indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar