Moderne lysekroner designet til at imponere og stå ud

Lysekroner blev først brugt i middelalderen, da de var et symbol på rigdom. Dengang blev lys brugt til at belyse værelserne. Ved begyndelsen af ​​det 18. århundrede blev lysekroner også populære hos handelsskibsklassen og senere begyndte alle at bringe disse ornamentlampe i deres hjem. Med tiden blev designs og teknologier ændret, og de nyeste lysekroner skiller sig ud på mange forskellige måder, uanset om det er takket være et abstrakt design, en usædvanlig form eller en spændende kombination af materialer.

Den Cocoon lysekrone designet af Romuald Stefanski er interessant og spændende på grund af sin uregelmæssige form og den måde, den hænger lavt i rummet, ligesom en kæmpe kokon. Det bruger tre pærer til at tilbyde en behagelig og subtil glød, og det er mere end blot et simpelt lysarmatur, og bliver også en skulptur, du kan dekorere værelset med.

Matheny lysekrone er et stykke, der ikke fjerner sig helt fra traditionelle designs. Faktisk er det den samme tid af kompleksitet og sofistikation, der er præsenteret af klassiske lysekroner. Dette er et lysarmatur, du kan med succes integrere i en traditionel stue med moderne påvirkninger. De mange gyldne rør, der udgør sin struktur, giver det et tidløst udseende.

Det design, der blev foreslået af Charles-lysekronen, er en interessant. Dette er en lysarmatur, der integrerer i alt 20 lampeskærme. Halvdelen af ​​disse vender mod loftet, og den anden halvdel er rettet mod den modsatte retning. På den måde kan brugeren enten vælge at oplyse rummet og rummet under lysekronen eller for at tænde lamperne mod loftet for en subtil og mindre slående visuel effekt.

Dette er Ike, en lysekrone bygget af messing og aluminium. Dens relativt reducerede dimensioner og simple design gør det muligt at være meget alsidigt og egnet til en række forskellige rum som f.eks. Stue, spisestue, hall eller vinkælder. Designet er enkelt og elegant, med rene linjer og en elegant kombination af sort og guld.

Seed Cloud er en af ​​de mest populære moderne lysekroner derude. Dette er den rektangulære version med i alt 112 knopper lavet af solidstøbt bronze. Der er to finish at vælge imellem: poleret bronze eller satin nikkel. Hver knopper holder et lille glasdråbe med LED-lys. Denne lysekrone er et vidunderligt accent stykke til spisestuen, der er perfekt til rummet over bordet.

Selv om mange moderne lysekroner forsøger at adskille sig fra de traditionelle og klassiske mønstre, mødes mange af dem også og forsøger kun at genskabe dem på en moderne måde. Bare et eksempel er serien af ​​Murano Rezzonico Lysekroner, som har klassiske designs med et opdateret look.

Indviklet geometri definerer ofte mange moderne kreationer, og det gælder også for lysekroner. Et godt eksempel, i dette tilfælde er Pavuk lysekronen, som har 21 lyspærer knyttet til en samling geometriske former arrangeret på en tilsyneladende tilfældig men symmetrisk måde. Lysekronen blev designet af Kateryna Sokolova.

Angelus lysekrone er tilgængelig i fire farver, og er også en opdateret version af en klassisk lysarmatur, der er defineret af et indviklet design og masser af delikate ornamenter. De fire farver er grå, sort, guld og hvid, og de har hver sin egen charme og smukke egenskaber.

Samlingen af ​​moderne lysekroner designet af Valentina Giovando bruger jern som hovedmateriale. Det mest imponerende stykke er Nodi-lysekronen, som går tilbage til råmaterialer, med delikate kæder og knuder organiseret på tre niveauer. Nudo er også et meget stilfuldt stykke, der deler en stærk forbindelse med de grundlæggende materialer, det er lavet af. Jernblomsterkronerne er den mindste af serien, men skiller sig ud på grund af det indviklede design.

Med disse smarte vedhængslamper kan du tilføje et magisk touch til din boligindretning. Lamperne er designet af Roberto Cavalli, og de kommer i form af matte hvide kugler suppleret med delikate gyldne vinger, som gør dem i stand til at ligne smukke sommerfugle. Serien er perfekt til moderne og moderne stuer og spisestue.

Liane Lysekrone var specielt designet til at blive vist over rektangulære spiseborde, selv om det også kunne se smukke ud i forskellige andre indstillinger. Dette er en skabelse af Emanuel Ungaro. Det har en messing og stålramme og et simpelt og lineært design. Lysekronen er tilgængelig med et udvalg af klare eller gule krystaller.

Spektakulær er det bedste udtryk, vi kan bruge, når vi beskriver denne lysekrone fra Llandro. En række delikate sommerfugle hænger af tynde tråde og supplerer en sfærisk loftsenhed. Lyset reflekterer i sommerfuglene, der gør dem gnistre og gør lysekronen til en stilfuld og sofistikeret vindklokke.

Flowerpot pendant er tilgængelig i en række farver, og er en stilfuld indendørs belysningsarmatur med et design, der er så enkelt som det er interessant. Skyggen er lavet af lakeret metal og hænger fra en tre meter stofledning. Den interessante ting om vedhænget i denne særlige sammenhæng er, at det blev brugt i en klynge, der danner en unik lysekrone til spisepladsen.

Denne imponerende og dramatiske lysekrone er også en samling af individuelle vedhæng.Denne gang taler vi om Curve Pendant Ball, der skiller sig ud takket være sit usædvanlige satellitlignende look og skulpturelle design. Du kan finde den i forskellige dimensioner og bruge den som et frittstående vedhæng eller i kombination med andre ligesom det at danne en lysekrone.

Tæthedsformen af ​​Fade pendant gør det til et interessant udseende, især når det kombineres med en større størrelse. Formen af ​​vedhænget fokuserer lyset på en fin og elegant måde, hvilket skaber et spotlight lige under. En interessant design detalje er også den metalliske finish, der definerer den øverste del af vedhænget og derefter falmer til at blive gennemsigtig mod bunden.

MoreINSPIRATION
  • 10 Moderne Globe lysekroner og vedhængslygter
  • Moderne Lysekroner, der komplimenterer moderne boliger
  • Moderne glasbelysning fra jGoodDesign

Inspirationen til flaskens vedhængslampe designet af Tom Dixon kom fra kemiske laboratorieglasvarer, dermed navnet. Samlingen omfatter pendler, der er formet som cylindre, kugler og kegler, og de kan enten bruges individuelle lysarmaturer eller blandes og matches til at skabe iøjnefaldende kombinationer og unikke lysekroner. Hver af de vedhæng, uanset formen, er lavet af to komponenter, hvoraf den ene er en ripplet glaslinse og den anden en sort glasskærm.

Dette er Mini Foresti, et lysarmatur skabt af Di Classe, der er det første produkt, virksomheden nogensinde har designet. Det blev et ikonisk stykke takket være dets usædvanlige og geniale look. Den dejlige ting om den er den bløde og behagelige glød foruden naturligvis det grønne udseende og det faktum, at brugeren kan bringe naturen ind i hjemmet. Lysekronen er lavet af stål, aluminium og kunstig grøn polyester.

Det lader til, at Paper Foresti pendant lampen har et design inspireret af den grønne lysekrone beskrevet ovenfor. Bliver fremstillet af samme firma, har denne fantastiske lysarmatur den samme bløde glød og eklektiske skønhed, der kendetegner alle deres produkter. De to materialer, der anvendes i dette tilfælde, er stål- og luftrensepapir.

Vintage lysekroner er ikke så forældede. Faktisk er mange moderne og moderne interiør nu dekoreret med vintage accenter og belysningsarmaturer er en fantastisk måde at opnå det ønskede udseende på. Vivre lysekronen sætter sammen moderne og vintage detaljer for et eklektisk og slående udseende, med indviklede udskårne dekorative mønstre og en kombination af guld og agat sten.

Den store ting om lysekroner er, at de har design, der forgrener sig og rummer flere pærer, der er perfekte til store rum som f.eks. Stue eller spisestue. Arakekronen klarer at gøre det uden at se meget imponerende og dramatisk og samtidig give en blød glød. Hver af nuancerne er håndformede og hænger af metalarme lavet af aluminium med sort eller klar finish.

Boble lysekroner kommer i et stort udvalg af designs og modeller, men er alle grundlæggende baseret på det samme koncept. deres designs varierer, men drejer sig om samme form: kuglen. Disse stilfulde glasklobeklynger kan også tilpasses med storslåede guldfinisher eller sølvtæt, og deres design udviser hver sin egen unikke måde.

Giotto Burst er en temmelig usædvanlig fortolkning af en boble lysekrone. Det har skulpturelle træarme, der slutter i blæste glasboblende nuancer. Disse kan enten være klare eller lavet af røgglas. Armene er lavet af egetræ eller valnød og fås i forskellige satinmetalafslutninger som satin, poleret, antik og sorteret messing eller satin nikkel.

Konfetti kollektionen er tilgængelig i form af en lysekrone eller sconce, der er legende, munter og sjov på en stilfuld og chic måde. Disse lysarmaturer har farvede glasplader på tynde metalarme, og deres visuelle rolle er at efterligne en konfettiudbrud. Inspirationen til designet er usædvanlig og interessant, hvilket gør dette til en ikonisk samling.

Mod er et meget stilfuldt produkt designet af Shakuff. Du kan enten vælge den enkelte vedhængsoption er lysekronen, som i bund og grund sætter sammen flere af disse glober for at danne et enkelt stykke. Når du danner din egen unikke lysekrone, kan du hænge vedhængene på samme højde eller gruppere dem for at skabe en forskudt sammensætning.

To stålkabler har en række justerbare ringe fastgjort til en skulpturel ramme og sammen danner de Celesse anhængeren. Fordi ringene er justerbare, giver det hver bruger mulighed for at tilpasse deres lysekrone i rder for at tilpasse den konstellation, den skildrer. Ringene kan enten have blødt guld eller en vintage platinfinish, og de er lavet af aluminium. Kjernen i rammen er tilgængelig i en række stålprofiler.

Hvis du leder efter en lysekrone, der kan give et meget subtilt industrielt præg til din boligindretning, hvad med Metropolis Bar? Den har syv små vedhæng hængende fra en solid rektangulær bar. Du kan justere deres højde ved blot at indpakke ledningen rundt om baren. Vedhængene har cylindriske eller globeformer og en røgfarget grå farve.

Lysekronedesignerne fra Iacoli & McAllister er en dejlig mulighed for værelser med højt til loftet. Det har også et industrielt inspireret design, der består af en række globuslignende nuancer lavet af tynde metalstænger. Deres rolle er en skulpturel en, og i sammenligning med stoffarver for eksempel filtrerer de ikke virkelig lyset, der sigter mod en blød og varm glød, men udsætter hellere lyspærerne.

En af de smukkeste ting ved Ondine-lysekronen er faktisk den skygge, den projekterer på de nærliggende vægge. Det gør rummet til at ligne en skov takket være dens grenlignende arme, som holder lysestager. Den skulpturelle ramme og de 12 små lys gør en drømmende kombination, hvilket giver lysekronen rigtig elegant og sofistikeret udseende uden at overdrive det.

Der er også noget magisk om de hundrede håndblæste krystalblomster, der udgør Esprit Lysekrone. Dette er absolut en meget detaljeret lysarmatur fuld af charme og karakter, perfekt til store rum, der har brug for en teatralsk og overdådig touch at skille sig ud. Krystalblomstene spire fra en nikkelfineret orb og har et fint ravfarvet center.

En lysekrone kan være moderne, samtidig med at den bliver defineret af en anden stil. For eksempel kan vintage eller traditionelle elementer ofte være en del af en moderne lysekrone design. Kombinationen er usædvanlig, men også inspirerende, at være præcis, hvad et eklektisk rum har brug for eller en god måde at føje et varmt touch til et værelse eller for at gøre det mere behageligt og indbydende. Tjek ud af designs fra Michael McHale for flere ideer.

Der er noget usædvanligt om denne skulpturelle vedhængslampe. Dens design virker næsten organisk. Lyset det giver er filtreret og blødt og fremhæver design og form af lysarmaturet og giver det mulighed for at blive et brændpunkt for værelserne, det er en del af.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar