10 måder til stilerklæring Art

Galleri vægge har været i spotlight af væg indretning i et stykke tid nu. Du er nok en ekspert på at kurere og arrangere din samling af fotos og udskrifter. Men i det seneste har vi flyttet væk fra store samlinger til små samlinger arrangeret på et fotogalleri og endda udsagnskunst. Der er noget at sige for enkelheden af ​​et stort stykke på væggen i stedet for flere små. Det giver en plads noget fokus og fred i et rodet liv. Her er 10 måder at du kan sætte stilkunst i dit eget hjem.

Brug et stykke sættekunst i din indgang og sæt tone for resten af ​​dit hus. Husk på din overordnede stil, dit farveskema og hvilken følelse du vil give dine gæster, når de kommer i døren. (via Design Svamp)

Fotografering er en så god mulighed for udsagnskunst. Hvis du selv er en fotograf, sprænge en af ​​dine yndlingsbilleder af din familie eller en natur scene. Ellers kan du skure Etsy og Pinterest til andres smukke arbejde. (via Design Milk)

Hvis du har en sofa, har du sikkert en plads over sofaen til at fylde med noget. Men før du trækker ud alle dine rammer, så prøv at hænge på en af ​​dine yndlings store stykker. Jeg vedder på, at du vil opdage, at du kan lide en bedre end tyve. (via The Fox og She)

Ved du det store abstrakte stykke, du har hængt på? Sæt den i din spisestue. Stol på mig, et interessant kunstværk eller billede eller genstand vil begynde at snakke bedre end vejret eller politikken. (via ønske om at inspirere)

MoreINSPIRATION
  • 5 forskellige måder at oprette en erklæring på
  • Sjove måder at style huset og dekorere med orkideer
  • Forsøg ikke din hallway: Velkommen folk ind i dit hjem i stil

Dit soveværelse skal være et sted for afslapning og foryngelse, hvorfor du skal være ekstra forsigtig med at vælge din vægindretning. Det er klart, at et udsagnsstykke i kølige farver vil anspore dig til det afslapningsmål bedre end en mur fuld af rammer og citater og fotos og miscellany. (via House of Jade Interiors)

Kidrummet i dit hjem er også steder, du vil overveje din kunst omhyggeligt. En tom væg i et barns værelse eller legepladsen er en mulighed for at være en hjælp, hvis du lader det. Vælg et kort eller et alfabetudskrivning eller et billede af forskellige slags sommerfugle for at indgyde deres spilletid med uddannelse. (via BHG)

Glem ikke badeværelset! Dit badeværelse er det perfekte sted at hænge et inspirerende citat, der vil tilskynde dig til at gribe dagen, mens du børster tænder hver morgen. Du kan endda gøre det selv, hvis du har disse kalligrafi færdigheder vi alle misundelse. (via My Fabuless Life)

Nogle gange går udsagnskunst bedst med lidt hjælp fra venner. At sætte to eller tre store lignende stykker side ved side kan tage op i det store tomme rum, der har befuldt dig. Bare hold farverne og formerne ens, og du vil ikke engang mærke til vægpladsen imellem. (via Rue)

Statement kunst behøver ikke at være et indrammet billede eller et lærred. Tænk uden for boksen ved at hænge store genstande i stedet for en firkant. En fan, en sombrero, en stor rund kurv, enhver stor genstand, du kan vedhæfte til væggen, bliver et kunststykke. (via Homestead Seattle)

Hvis du virkelig ikke kan helt afstemme din gallerivæg, skal du overveje at hænge et stort udsagnsstykke og danne dit galleri omkring det. Derefter trækkes dit øje til det store stykke først, som vil hjælpe med at forankre rodet til resten af ​​rummet. (via front og hoved)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar