Bedøvelse stenhus i landdistrikterne Portugal

Dette charmerende stenhus beliggende i landdistrikterne Portugal var behov for en opgradering. ArkitekterNuno Brandão Costa tog udfordringen om renovering og udvidelse af bygningen i Melgaço, en landsby i Viana do Castelo District.

"Det kraftfulde landskab og karakteren af ​​den eksisterende ruin foreslog en udvidelse af huset som en tidløs konstruktion uden begrænsede grænser, men begrænset af de lokale materialer," sagde arkitekterne. "Tilsætningen er en underjordisk krop, der lader i naturligt lys gennem åbningen af ​​en gård mod øst."

Udviklingsholdet udvide den oprindelige facade med granitsten indsamlet fra en nedbrudt nabobygning. Et opholdsområde og tre soveværelser er placeret på lavere niveau, inden for den nybyggede tilsætning. De spisestue- og madlavningsområder er forbundet med en indvendig trappe. En minimalistisk design gør opmærksom på ægte materialer såvel som til det omkringliggende landskab.

Betonbjælken mod øst bruges til parkeringsplads og træopbevaring; Ejendommen kommer også med en swimmingpool og udendørs køkken. Vi føler os inspireret af den ægte karakter, der vises af dette stenhus i Portugal. Hvordan finder du det? [Fotografi af André Cepeda]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar