Opbevaring ideer til en dreng soveværelse

Hvert soveværelse præsenterer sine egne udfordringer, når det kommer til opbevaring, og i de fleste situationer kan du ikke få nok af det. For drenge rum er opbevaringsløsninger særligt eftertragtede, fordi vi får det til at se ud, de har mange ting. Fra en tidlig alder samler drenge alle slags ejendele, og deres værelser skal fungere som opbevaringssted for deres legetøj, bøger, spil og tøj.

Skræddersyede kabinetter.

At undgå en rodet drengs værelse kan virke som en opadgående kamp, ​​men der er masser af velindrettede værelser til drenge, der kan give dig bare den inspiration, du har brug for for at få det til at fungere i dit eget hjem.

Der er masser af skabe og skabe, som producenterne har designet med drengens soveværelse marked i tankerne. Men ikke alle disse er passende dimensioneret til hvert hjem. Hvis din drengs soveværelse har en ujævn form, ubehagelige hjørner eller taghuller, der skærer ned på ledig plads, er det en god idé at bruge ekstra penge og få nogle skræddersyede opbevaringer til rådighed for dig. På denne måde får du det bedste ud af rummets dimensioner. Skræddersyede møbler vil være i stand til at passe tæt ind med tagbøjler, for eksempel som om værelset var designet til møblerne, ikke omvendt. Selv 'tabt' plads bag hængslede døre kan let omdannes til midlertidige hylder.

Få det meste ud af rummet.

MoreINSPIRATION
  • Boys Bedroom Ideas af ZG Group
  • Traditionelle drenge værelse décor ideer
  • Sjov og kreativ kjole drenge til soveværelset

For at maksimere mængden af ​​lagerplads, du har i din drengs værelse, spil ikke noget af det ledige rum. Sikker på, vil du have noget gulvplads til rådighed, så det kan bruges til at spille. Der er dog masser af ukonventionelle steder, hvor du kan passe i noget lager. Tænk over rummet over eller til siden af ​​et vindue og hvordan det kan bruges. Lagringsenheder med lavt niveau kan fordobles som provisoriske sofaer ved tilsætning af nogle plumpdæksler og puder. Og brug pladsen på væggen over din drengs seng for yderligere lagerplads.

Hylder.

Hylder er selvfølgelig et godt betroet middel til at give opbevaring. Men for en drengs værelse kan åbne hylder bare skifte rod fra gulvet til væggene. Gå til hylde enheder, der har rum til dem, så en slags ordre kan lettere vedligeholdes. Brug opbevaringskasser eller kurve, der kan glide ind i reolrummet. Dette vil holde rummet ser mere tidligt ud. Til opbevaring af bøger fungerer en traditionel, åben hyldeenhed fint.

Sengelagringssystemer.

Få mest ud af din drengs seng, når du leder efter ekstra lagerplads. Et bureau, med et pull down desk, der er fastgjort i bunden af ​​en seng, giver en pæn opbevaringsløsning. Mange børns senge har opbevaringsplads under dem eller en lejlighedsvis udtræksseng, der kan bruges til gæster. Kig på disse, når du er klar til at købe en ny seng. For ældre drenge er en seng, der foldes ud af vejen om dagen, en anden god ide, der giver ekstra plads til andre opbevaringsmøbler.

Legetøj.

At holde legetøj ryddeligt er et problem, som de fleste forældre ved. Opmuntre din dreng til at passe sit eget værelse ved at gå til en smuk legetøjskasse, der vil gemme mange af hans yndlingslegetøj, samtidig med at de bliver tilgængelige. Der er mange af dem tilgængelige, der kan tilpasses på en eller anden måde. Kurve arbejder lige så godt som kister. Og vægmagasiner er en anden god mulighed, fordi de kan stables oven på hinanden, når de ikke er i brug.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar