Når strenge regler er en velsignelse: Komai Residence

Før dette spektakulært trekantet hjem steg på en hjørne ejendom i Del Ray kvarteret Alexandria, Virginia, USA, den trange lot tilbudt hund ejere et sted at gå deres kæledyr. Robert M. Gurney Architect blev bedt om at forestille sig en fabelagtig bolig, der ikke kun passer ind, men matcher de eklektiske stil i nabohuse - for det meste håndværkerehus og små kolonier.

Ejes af to grafiske designere, der så potentialet i dette kompakte hjørneparti, det friske trekantede hjem kendt som Komai Residence blev justeret med tilstødende huse på begge blokke. Bygget til den maksimale højde, var dette hjem organiseret omkring en dobbelt højde plads til at beskytte stue og spisestue. Et kompakt køkken gemt under den anden historie og åbning mod de sociale rum er synlig fra ovenpå arbejdsområdet nået via en bro. Denne bro gør forbindelsen mellem det åbne kontorrum og gæstesoveværelset suiter ovenpå. Den smukt anbragte første etage soveværelse suite fuldender grundplanen fotograferet af Maxwell MacKenzie.

For at tilføje varme, men alligevel holde tingene enkle, forestillede arkitekter et spil af mængder og lys for at skabe et behageligt atmosfære i det trekantede hjem: "Tre store ovenlys bevæger sig yderligere ud i rummet, og i kombination med store udvidelser af glas og Kalwall paneler er rummet oversvømmet med lys. Efterbehandlingen holdes minimal, og detaljen er skarp. Rumlig sammensætning og naturligt lys bliver de primære designværktøjer. "To parkeringspladser blev også inkluderet i planen for dette trekantede byland, hvilket gør det"integrere komfortabelt inden for dette eklektiske kvarter.”

Så du ser, kreativitet er et must når man beskæftiger sig med bygningsbegrænsninger. Hvordan løste du rumudfordringer, som du snuble over i dit eget hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar