Slående Modern Addition Bringing Light og LA Views Inside

Renovering af et ranchhus i Los Angeles og gør det til at virke moderne og elegant var, hvad arkitekt Martin Fenlon gjorde for sit seneste projekt. Vi ville ikke præsentere denne moderne tilføjelse, hvis det ikke var noget særligt med det. Billeder taget af Eric Staudenmaier viser, hvor store åbne rum der er resultatet af dette inspirerede valg af at tilføje et moderne volumen til det gamle hjem. Klædt i en kontrastfuld træbeklædning, ser denne nye moderne tilsætning over det skrånende sted til bypanoramaer ud over gennem oprivning af glasvægge.

Renovering af det eksisterende hus i Highland Park-området i Los Angeles omfattede maksimere plads og lysindtag. Denne træ tilføjelse huse rum som stue, spisestue og soveværelse og badeværelse ovenpå, mens rummet nedenunder blev omdannet til en ny carport. Gulv til loft glasvægge oversvømmer disse nye rum med dagslys og giver fantastiske panoramaer til at blive kontaktpunkter. Indrammet udsigt over træer, disse store vinduer forbinder første sal til udendørs terrasse, hvor en solbremser rammer billeder af den blå himmel.

Midt i dette nye boligareal oversvømmes et skylight midt i hjemmet med lys samtidig med at varm luft undslipper og naturligt ventilerer sociale rum. Der er et andet ovenlysvindue, der hjælper det med at integrere i den lyse, kontinuerlige rumstrømsåbning til et nyt udendørs dæk, hvor indbyggerne solbade og nyde deres private udendørs.

Hvordan kan du forestille dig at omdanne dit eget hjem? Vi vil gerne vide, så del lidt indsigt i kommentarfeltet nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar