Slående minimalistisk sort / hvid familie barneseng i Litauen: Pavilny Residence

En ung familie, der bor i udkanten af ​​Vilnius, Litauen, udfordretYCL Studio at komme med et moderne design til det, der nu er kendt somPavilny Residence. Den 117-kvadratmeter dobbelthuse imponerer takket være sin følelse af plads og stilfuld palette i sort, hvid, grå og valnødtoner.

Med dagligdags levende genstande, der er fjernet fra synet under kloge opbevaringsløsninger, føles dette sted ryddeligt og usædvanligt minimalistisk - så meget, at du som en del får en følelse af at være inden for et indbydende arbejdsområde snarere end et beboet hjem.

Her er et kort uddrag af den officielle projektbeskrivelse, som arkitekterne har givet: "Områder på første sal er forbundet med behagelige teksturstenfliser, mens private sovezoner på anden sal er dækket af varm eg parket. Gulvene er forbundet via modellerede betontrapper i plastik. Spiseplads forbedret af levitating bord inviterer hele familien og deres venner til at nyde mindeværdige middage sammen. Dagslys fylder huset som en ubudne, men alligevel behagelige gæst. "

Hvad er din mening om denne type design tilgang? Finder du dette minimalistiske hjem tiltalende? [Fotografi af Andrius Stepankevičius]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar