15 måder at dekorere med streng

Du finder både skuffer og kasser i alle håndværkere. Den kommer i utallige farver, længder, bredder og kombinationer. Det kan bruges til praktiske og dekorative formål. Kan du gætte emnet endnu? Det er rigtigt. Snor! DIY projekter vrimler om emnet. Måder at sætte det i dit hjem, dit håndværk og dit skab. Det kan blive lidt svimlende. Så lad os smalle marken ned for at dekorere med snor. Vi har afrundet 15 af vores foretrukne måder at dekorere med det, du vil elske. Tag et kig!

1. Pile String Art

Tilbage væk fra staterne streng kunst. Det er lidt for cliche på dette tidspunkt. Oplys dine vægge ved at vælge et mere geometrisk design som pile eller sekskanter. Vi gætter på, at du også får en lettere tidsindpakning. (via bolig i lykke)

2. lige på væggen

En væg er absolut det største lærred du har til kreativitet. Hvis du ikke har noget imod alle neglehullerne, skal du tage et hoved og begynde at indpakke din streng lige på væggen. (via Jen Loves Kev)

3. Lav en plaque

Alle elsker et godt tegn, der viser en tidløs sætning eller meningsfuld sangtekster. DIY din egen med streng. Det vil ende med at blive pakket rundt om din lillefinger. (via Infarrantly Creative)

4. Vis fotos

Gør din streng arbejde som opbevaring og en kunst display på samme tid. Lav en konstellation på din væg og hæng alle dine yndlingsbilleder. Det er den perfekte undskyldning at printe disse Instagrams til mig. (via Vanilla Craft Blog)

5. Strengeportrætter

Disse portrætplaques er den perfekte måde at bringe vintage og moderne kunst sammen i dit hjem. Bonuspoint hvis du får hele din familie på væggen, herunder kæledyr. (via Ladyface)

6. Træskive

Går eklektisk i dit hjem? Prøv at bruge et træskive som din base for din strengkunst. Det vil bringe et stykke af det udendørs i din indretning og aflevere de sommerlejrvibber du ved, du elsker. (via Suburble)

7. Ombre String Art

Hvem siger, at du skal gøre din strengekunst alt i samme farve? For et stort snor kunst stykke, brug flere nuancer af snor for at skabe en ombre virkning. (via den røde tråd)

8. String Frame

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld skærm lavet af en enkel streng
  • DIY Pegboard String Art
  • 8 unikke og sjove måder at dekorere med kort

Store spejle er en stor udgift. Køb en lille en og giv den en illusion af storhed ved at indramme den med stor garn eller snor. Det er det perfekte overkommelige hjem hack til en indbydende foyer. (via Country Living)

9. String + Foto

Det er på tide at øve dine broderikompetencer. Uanset om du bruger et gammelt familiefoto eller en sparsommelig søgning, skal du oprette et unikt og interessant kunststykke med blot et billede og en farverig snor. (via Cargo Collective)

10. Garn Ball Garland

Tag det sjove og fancy fri, når du laver denne garnkugle. Det er den perfekte løsning til udskiftning af gardiner i et børns rum eller et legerum. (via vi levede heldigvis nogensinde efter)

11. String Art Dates

Lister over vigtige datoer på tavlen eller i rammer er alle raseri. Lav din med snor for at optage højdepunkterne i dit forhold eller dine barns fødsel. (via kærlighed vokser vildt)

12. Luftinstallationsdisplay

Udvid regimet af dine planter op på dine vægge. Stringskunst er en unik måde at fange dine luftplanter på og skabe en helt ny kunstdisplay. Du kan endda beslutte, at du har brug for en i hvert værelse. (via Brit + Co)

13. Monogrammed String

Indsæt dit krav og få dine initialer op på væggen med dette enkle strengekunstprojekt. Det vil underrette alle, der elsker hvem i denne husstand. Hvis de ikke allerede kunne fortælle det. (via se hvad jeg lavede)

14. Indpakket Twine

Pak den ind. Frimærke det godt. Men send ikke denne snor kunst skønhed! Du vil gerne beholde dette på skærmen i de kommende år. (via Hey Kessy)

15. Constellation String Art

Stjernestjernen stjernehimlen har aldrig set så godt ud. Indpak din zodiak konstellation eller bare vælg din favorit stjerneklare gruppe for at lave et kunststykke til at konkurrere med alle de andre. (via Brit + Co)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar