Bedøvelse Cancer Care Center løfte patienternes ånder

Håndtering af kræft er en åndskrævende udfordring, der skal håndteres med den største omhu. Opbygning af et nyt pleje kræver mange detaljer, der skal tages i betragtning, hvilket London-baseret CZWG Arkitekter gjorde samtidig med at skabe et fantastisk arkitektonisk design. Afsluttet i 2011 på et 360 kvadratmeter område, Maggie Center i Nottinghams Hospital Campus blev placeret mellem Oncology Department og Breast Unit. Servicen af ​​East Midlands Cancer Network var bygningen designet til at passe til mennesker, der lever med kræft, deres støttende familie og venner, men også at løfte patientens ånder gennem design: "De to etagers bygning "flyder" over jorden på en halvkælder og er tilgængelig af en bred bro fra op ad bakken. Det er synligt en del af hospitalet, men løftes beskyttende blandt træerne. Den grønne glaserede oval højde med deres overlappende hjørner foran økonomiske firkantede planer, hvor de mange værelser krævede strømning fra den ene til den anden. Afsnittet udnytter det buede tag og soffit til at give forskellige højderum og rum. De er rigeligt møbleret til designet af sir Paul Smith, en berømt søn af Nottingham. Store balkoner udvider værelserne uden at røre afstanden fra træbjælkerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar