En fantastisk have med en sø og masser af smukke træer

Vi bliver normalt ikke begejstrede for en have, medmindre der også er et smukt hus nær det. Stadig kunne vi ikke modstå denne, og vi måtte bare dele det med dig. Dette er en have designet af den rumænske arkitekt Dragos Isacescu, som på en eller anden måde formåede at omdanne en slank og mudret plads til en grøn oase.

Haven har tre hektar jord, som er blevet fuldstændig ombygget. For at skabe søen måtte en masse jord udgraves, men det blev ikke spildt. Det blev brugt til at opdrage en lille bakke på søen, som en platform, hvor man kunne sætte en lysthus. Søen måler 2200 kvadratmeter på tværs og er 2,5 meter dyb.

Hele projektet tog omkring 2 års intens arbejde fra start til slut. I løbet af denne tid blev søen færdig, og koi-fisken blev bosat i den, der blev også bygget en swimmingpool og et par andre funktioner, herunder et udendørs køkken og en havepavillon designet af arkitekten, der sidder på en lille bakke konsolideret med en betonstruktur og masser af klipper.

MoreINSPIRATION
  • Hus med udsigt over søen og de høje træer
  • Tilføj tropisk charme til din baggård ved at vælge Palmer
  • En fantastisk privat sø ranch i Florida

Denne form for drømmende baggårdskab er ekstraordinært, ikke kun når man nyder udendørs, men også når man beundret gennem et vindue. Billede af friskheden og den pulserende indretning, som denne have bringer ind i huset. Alle vandfunktionerne etablerer en meget rolig og rolig atmosfære, som er afsluttet af vegetationen.

Taler om, hvilken vegetation består hovedsagelig af træer og buske, som blev foretrukket i stedet for flerårige blomster, som kun tilføjer farve og skønhed til haven i en kort periode. Ældre træer blev transporteret på stedet og derefter plantet, forstærket haven charme og tillader det at tage sin endelige form. De sikrer en konstant palette af levende farver hele året.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar