Bedøvelse Overwater Bungalows rundt om i verden for en fantastisk ferie

Glem det mirakel at gå på vand, der er noget bedre og mere interessant end det: at tilbringe din ferie i en overwater bungalow. Bare billede dette billede: et smukt, fredfyldt værelse, der bare sidder der, suspenderet over vandet, med storslået udsigt og fuldstændig privatliv. Der er mange sådanne smukke bungalows over hele verden.

Gili Lankanfushi Maldiverne.

Villaerne i Gili Lankanfushi findes i Maldiverne på en lagune, der omgiver en koralø. Anlægget har i alt 45 luksuriøse villaer og 7 Crusoe residens kun tilgængelig med båd. De er bæredygtigt designet med naturlige materialer og en kombination af rustik og moderne skønhed.

Four Seasons Bora Bora.

De fire årstider Bora Bora er en udvej på det sydlige Stillehav. Det åbnede i 2008, og gæsterne kan vælge at bo i en af ​​de 100 overwater bungalows og 7 beachfront villaer. De har alle stråtæpper og de er dekoreret med indfødte kunstværker.

Velassaru Maldiverne.

Dette feriested ligger også i Maldiverne og byder på en række vandbungalows, villaer og suiter beliggende over lagunen. Velassaru Maldiverne har et minimalistisk design og en betagende udsigt over Det Indiske Ocean.

Dusit Thani Maldiverne.

Dusit Thani Maldives er et tilbagetog beliggende ved siden af ​​en UNESCO World Biosphere Reserve, og det tilbyder 100 fantastiske villaer. Det har også den største swimmingpool i Maldiverne, og det er et tropisk paradis.

Fushi Beach & Spa Maldiverne.

Er en spektakulær ferie destination, med i alt 221 rejsearrangementer. Gæsterne kan vælge at bo i en af ​​strand villaer, vand villaer eller retreats. Fushi Beach villaer er bygget på stilter, og de tilbyder de smukkeste og uhindret udsigt.

Olhuevi Resort Maldiverne.

Olhuevi Resort ligger på spidsen af ​​South Make Atoll, i Maldiverne, og det har 164 værelser og villaer med en kombination af traditionel og moderne arkitektur. Jacuzzi villaerne er de mest interessante, bygget på stilter, de tilbyder privatliv og storslået udsigt.

Residence Hoteller.

Residence Hotels kan findes i slutningen af ​​Gaafu Alfu Atoll, i Maldiverne. Det tilbyder 94 overwater bungalows og strand villaer med store dæk og lounge områder. Gæsterne kan nyde et udvalg af aktiviteter som dykning, fiskeri, men også mere afslappende muligheder såsom yoga eller meditation.

W Retreat & Spa.

Beliggende i nordlige Ari-atollen, også i Maldiverne, er W Retreat & Spa et luksuriøst og sofistikeret feriemål. Gæsterne kan vælge mellem Overwater Ocean Oasis eller Beach Oasis.

Vilu Reef Beach & Spa Resort, Maldiverne.

MoreINSPIRATION
  • Betagende Shangri-La Villingili Resort og Spa i Maldiverne
  • Det luksuriøse og forfriskende Niyama tilbagetog i Maldiverne
  • Nyd en unik og luksuriøs ferie på Residence Hotels, Maldiverne

Vilu Reef Beach & Spa Resort findes på Nilandhe Atoll i Maldiverne og tilbyder 121 værelser med udsigt over lagunen og revet. De sidder over havet. Præsidentens suite ligger i den fjerne ende af feriestedet, hvor det kan nyde godt af privatlivets fred og panoramaudsigt.

Taj Exotica Resort og Spa Maldiverne.

Taj Exotica Resort & Spa Maldiverne er et eksklusivt 5-stjernet tilbagetog, der spredes langs stranden og lagunen. Det har 64 villaer eller overvands bungalows, alle med smuk udsigt over havet og elegante design med naturlige toner og teksturer.

Constance Halaveli Maldiverne.

I Alifu Alifu Atoll er der et storslået feriested kaldet Constance Halaveli Maldiverne. Det tilbyder sine gæster en række udsøgte vandhytter med enkle men luksuriøse design. Dette sted er en afsides oase, perfekt til dem, der søger fred og privatliv.

Maitai Polynesien Bora Bora.

Maitai Polynesien Bora Bora er en fantastisk romantisk destination perfekt til bryllupsrejsende. Feriestedet ligger i hjertet af de tropiske haver og tæt på den eneste offentlige strand på Bora Bora. Det er det perfekte sted for dem, der søger indkvartering på stranden.

Le Meridien Bora Bora.

Le Meridien Bora Bora er et andet fantastisk feriested, renoveret i 2010-2011 og nu med en blanding af moderne og klassisk skønhed. Det tilbyder en kombination af bungalows og villaer med glasgulve og fantastisk udsigt.

Pearl Beach Resort & Spa.

Pearl Beach Resort & Spa tilbyder 80 overwater bungalows samt tre restauranter, 2 barer og et dykkercenter. Det er en idyllisk destination og et godt valg for romantiske par, familier og venner.

Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort.

Sofitel Bora Bora Marara Beach Resort er et luksushotel omgivet af et tropisk landskab. Det tilbyder bungalows i polynesisk stil bygget af naturlige materialer og inspireret af omgivelserne. Bungalowsne ligger på toppen af ​​lagunen og har i-etage betonplatforme.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa ligger mellem to bugter på øen Moorea. Det tilbyder smuk udsigt over stranden og haven samt havet. Gæsterne kan overnatte i overwater bungalows, og de kan også besøge Toatea Bar og spa.

Le Taha'a Island Resort & Spa.

Le Taha'a Island Resort & Spa åbnede i juli 2002 og har siden været en førende tropisk estinatinering.Anlægget ligger på den afsidesliggende Motu Tautau-øen og tilbyder 57 suiter og villaer inspireret af traditionel polynesisk arkitektur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar