Bedøvelse rustikt hus med traditionelle funktioner i nærheden af ​​Piatra Neamt, Rumænien

Der kommer en tid i vores liv, når vi bliver trætte af at leve i byen. Intet kan sammenlignes med den autentiske oplevelse af et landsted, især hvis du leder efter et langsommere tempo og en sundere livsstil. Jeg føler næsten frisk luft i mine lunger, når jeg ser billederne af dette vidunderlige rustikke hus.

Ikke underligt at denne bolig ligner et lille stykke af himlen! Beliggende i denne smukke naturlige omgivelser, har du straks en følelse af indre fred og varme kun ved at se det. Du kan bare ikke lade være at blive forelsket i det! Huset belyser enkelhed, raffinement og god smag, mens traditionelle rumænske elementer tilføjer ægthedens ånd.

Måske vil du ikke tro på os, men denne bolig var helt opbygget af dens ejere. En sti sti fører dig til indgangen. Verandaen er omgivet af blomster og bliver dermed et perfekt sted, hvor du kan overveje og nyde naturens vidundere.

Huset har alt hvad du behøver: stue, soveværelse, gæsteværelse, badeværelse, separat køkken og sidst men ikke mindst en smuk have. Smalle vinduer med træ skodder holde solen væk og sikre privatlivets fred.

MoreINSPIRATION
  • Farverigt rustikt hus med traditionelle rumænske motiver
  • Traditionelle rumænske pudebetræk
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas

Du vil støde på traditionelle rumænske elementer både inde og uden for huset. Lad os starte med gården, hvor du kan se en lille vogn med blomster og et hjulfontin, lavet af sten.

Inde i dette hus vil du også lægge mærke til en brændeovn og en gammel (mindst 100 år) udskåret træstolpe. Alle disse tilføjer personlighed og originalitet til hele rummet. Et andet specifikt rumænsk stykke er håndvævet tæppe.

Åh, og jeg glemte at nævne, meget tæt på huset er der en utrolig smuk flod, jeg er sikker på, at nogen ville elske at tilbringe nogen tid på dette magiske sted. {Fundet på Adelaparvu og billeder af Romulus Boicu}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar