Stilfuld 3-værelses lejlighed i Stockholm

Beliggende på tredje sal i en fire-etagers lejlighedskompleks i det smukke Stockholm, vil denne fantastiske lejlighed gøre et godt hjem for den nye køber. Lejlighedsbygningen går tilbage til 1892, så det er en struktur med en masse historie og mange historier at fortælle.

Lejligheden har rummelige værelser, 2-3 soveværelser, et stort badeværelse og et funktionelt køkken. Der er spejl døre, parketgulve og dybe nicher i hele lejligheden. Når du kommer ind, er der en indbydende hal med lyse vægge og forsænket spotlights i loftet. Dette er et overgangsrum mellem resten af ​​værelserne. Der er et opholdsstue nedsænket i naturligt lys fra de høje vinduer. Det har spejlet døre og højt til loftet.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld 9. etage lejlighed i Stockholm
  • Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm
  • 71 kvm moderne og stilfuld lejlighed i Stockholm

Køkkenet er blevet renoveret i lys skandinavisk stil og har hvide møbler og en smuk marmorbænk. Det er udstyret med en ovn, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine, og det fungerer også som en spisestue klar til plads til 6 personer. De franske døre og parketgulve er rigtig flotte detaljer.

Der er to soveværelser og en af ​​dem kan også bruges en større spisestue eller som opholdsstue. Det har vinholdere og hylder, der let kan fjernes for mere plads. Det andet soveværelse har en indbygget garderobe og ekstra væghylder til mere lagerplads. Badeværelset er også stilfuldt med matte fliser og gulvvarme samt et brusebad med foldede glasdøre. {Found on innerstadsspecialisten}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar