Stilfuld og dynamisk svensk lejlighed

Jeg har aldrig rigtig forstået hvad der gør skandinavisk interiørdesign så specielt. Men jeg tror, ​​jeg fandt en lejlighed, der inkorporerer alle de dynamiske og elegante elementer fra dette område. Denne lejlighed er beliggende i Sverige. Det har en samlet overflade på 125 kvadratmeter og en meget smuk indretning, der kombinerer tradition med modernitet.

Lejligheden indeholder mange museets stykker i midten af ​​århundredet og stadig klarer den at se frisk og moderne ud. Det er fordi der faktisk er en kombination af stilarter derinde. Traditionelle elementer som de hyggelige møbler, dørene der adskiller noget af rummet og endda nogle dekorationer er blevet kombineret med moderne elementer som de minimalistiske og dynamiske vedhæng eller nogle af kunststykkerne fra væggene.

MoreINSPIRATION
  • Lille, men skandinavisk lejlighed
  • Rekonstrueret lejlighed med kontrastinteriør
  • Skandinaviske og luksuriøse stiler Lejlighed Indretning

Den indvendige indretning er for det meste hvid med nogle sorte og nogle levende farver dukker her og der. Det er en meget ren og enkel lejlighed og stadig er det ikke koldt. Det lykkes at være indbydende og hyggeligt, ligesom et skandinavisk hjem ville være. Hvad jeg virkelig synes om lejligheden er, at den har store vinduer og højt til loftet. Disse er elementer, der gør et sted til at virke rummeligt og lysere, selvom det i virkeligheden kan være mindre end du tror. Dette er en lejlighed, der formår at tage den sort / hvide kombination til et helt nyt niveau. {Fundet her}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar