Stilfuldt og luksuriøst interiørdesign af Thomas Bucich

Thomas Bucich Design er et navn kendt for 20 år. Denne designikon er ansvarlig for nogle af Sydneys mest elegante boliger samt restauranter og hoteller. De stilfulde og luksuriøse interiørdesigner skabt af Thomas Bucich Design er som intet andet du har set. De er unikke og har et særligt roligt og afslappende touch.

Her er nogle eksempler, der kan hjælpe dig med at oprette en ide om, hvad de virkelig kan skabe. Som du kan se, er hvert værelse og design anderledes end de andre. Der er noget unikt med hver enkelt af dem. Men alle deler noget i fælles: elegance, det luksuriøse og stilfulde udseende og den unikke kombination af farver.

MoreINSPIRATION
  • Moderne og stilfulde interiørdécors af Thomas Kröger
  • Luksuriøs Anjelique Restaurant Interiør Design
  • Det stilfulde og luksuriøse boutique-hotel Dream South Beach

Personligt er jeg meget imponeret over farverne. De arbejder alle sammen så hyggeligt. De bruger lignende og kontrasterende farver, men kombinationerne er altid rolige og meget behagelige. Nu hvor du er bekendt med hvad denne designikon er i stand til, vil du sandsynligvis ønske du kunne gøre det selv. Gode ​​nyheder, du kan lære at opnå en sådan smuk indretning takket være en god ide, som Thomas Bucich havde. Han gennemfører indretningskurserne Elements of Style i de næste par måneder, hvor alle kan tage højde for sine hemmeligheder. Kurserne finder sted i Surry Hills, NSW.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar