Stilfuld og moderne hallway loft makeover

Når du føler at dit hjem har brug for en makeover eller at en bestemt del af det kan bruge nogle ændringer, tøv ikke med at søge på internettet. Der er masser af artikler, der giver dig masser af ideer. Denne for eksempel vil vise dig, hvordan du gør din hallway loft moderne og attraktivt. Dette loft plejede at være simpelt, men også kedeligt. Det udtrykte ikke meget. Tat var indtil ejeren besluttede at gøre noget ved det. Tanken var at skabe et simpelt grafisk mønster ved hjælp af tape.

Hele projektet blev gennemført om få timer. En time skal være til forberedelser, to til maleri og to til at vente på, at malingen tørrer. I slutningen skal du bruge omkring 10 minutter til at rengøre og tage båndet af. Dette er nok den bedste del. Hvad angår budgerne var det næsten nul. Det skyldes, at ejeren allerede havde lidt maling, tape og alt maleriet leverer. Du har alligevel ikke brug for mange forsyninger, bare masser af malers tape, pensel, rullebørste og selvfølgelig noget maling. Det kan være enhver farve du ønsker. I dette tilfælde valgte ejeren en subtil kontrast mellem hvid og grå.

MoreINSPIRATION
  • DIY Geometrisk Malede Bænk
  • 5 måder at give dine gamle barstole en farverig makeover
  • Maleri ideer til at give dine værelser en øjeblikkelig makeover

Her er de grundlæggende trin for dette projekt. Først skal du rengøre loftet og male det hvidt, hvis det ikke allerede er malet. Så kom i gang på båndet. Opdel loftet i kvartaler i længderetningen, og tilsæt derefter små stykker tape til mønsteret. Det er meget lettere, når du ser billederne. Når du er færdig med dette, skal du begynde at male. Sørg for at vide, hvilke rektangler der skal males, og hvilke der skal forblive hvide. Det kan være nyttigt at sætte et lille firkant i de områder, der skal forblive umalet. Tilsæt to lag maling, vent indtil det er tørt og tag båndet ud. {Fundet på designkonge og lavet af Gemma Bonham-Carter}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar