Stilfuld loft lejlighed i Madrid ved Juan Manzanares

Loftet lejligheder er særligt hyggelige og indbydende. Måske er det på grund af placering eller form af taget eller måske er det på grund af noget andet. Denne lejlighed er beliggende i Madrid og blev designet af den berømte arkitekt Juan Manzanares. Hovedidéen var at skabe et moderne og indbydende rum med et stilfuldt og kunstnerisk indretning.

For at skabe en jævn overgang mellem værelserne og en følelse af kontinuitet mellem områdene, besluttede arkitekten og designerne at bruge glidepaneler. Desuden blev alt det indvendige træværk designet specielt til dette hjem. Lejligheden adskiller sig yderligere fra ethvert andet hjem med møblerne og det kunstværk, der singulariserer det. Lejligheden indeholder et stort familieområde, der blev smukt restaureret af Emma Gonzales de Aguilar. Det har en stilfuld og varm interiørindretning med hyggelige bænke og stilfulde lamper.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld 19. århundrede lejlighed i Madrid af Raul Martins
  • Stilfuldt rød loft indretning i Madrid
  • Stilfuld og dynamisk svensk lejlighed

Det levende og indsamlingsområde er også afgrænset af gulvtæppet. Den indeholder en elegant sektion, en behagelig stol og stilfulde gardiner. Det har også ukonventionelle og moderne kunststykker, der kan ses overalt. Spisepladsen har en smuk lysekrone og enkle men elegante møbler. Interiøret er meget lyst og det er også forbedret af de hvide møbler, de hvide vægge og lofterne. Lejligheden har også en terrasse med hyggelige møbler og smukke dekorationer. Hvert værelse og område af huset har et anderledes udseende, en unik indretning og personlig atmosfære. {Fundet på nuevo-estilo}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar