Stilfuldt og kreativt design fra BKK Arkitekter

Design af det indre af et hus er en kompliceret proces, men det skal kun gøres efter udvendig design og efter at huset er bygget. Design af udvendigt af et hus er nok den vanskeligste del af hele processen. Det er derfor smukke design er så meget mere værdsat. BKK Architects er et Melbourne-baseret arkitektfirma, der blev grundlagt af Tim Black, Julian Kosloff og Simon Knott i 2000.

Det er en form, der ikke er fremmed for succes og anerkendelse. Det vandt flere priser og det er kendt for sin kreativitet, når det kommer til geniale og unikke designs. Dette er nogle eksempler med nogle af deres mest værdsatte og berømte skabninger. De udvendige designs, de har skabt, er ikke kun kunstige strukturer beregnet til at beskytte indbyggerne. De er en kunstform i stor skala.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Carved Into Stone: Pierre House af Olson Kundig Architects
  • Diverse boligdesign fra arkitekt Ian MacDonald

Husene har design og former, der giver dem mulighed for naturligt at integrere sig i omgivelserne eller at skille sig ud, alt efter klientens ønsker og om landskabets type. Før endda begynder at designe et hus, skal arkitekten omhyggeligt studere webstedet, dets omgivelser, klimaet, vegetationen og en lang række andre elementer. Først efter at de kommer til at komme med det perfekte design til det pågældende område. Deres forståelse af landskabet er bemærkelsesværdigt, og deres designs skiller sig ud som nogle af de mest inspirerende og smukke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar