Sådan Refinish en gammel dresser og tilføj det til børnehaven

Bortset fra nogle få undtagelser er de møbler, der anvendes i børnehaven, stort set de samme som alle andre steder i huset. Dette gælder især for opbevaring. En kommode kan for eksempel være en perfekt opbevaringsenhed til børnehaven, og alt hvad du skal gøre er at give det en makeover, så det kan se sødt og sødt ud. Transformationen ville være ret simpel. Normalt er alt et gammelt kommode behov et nyt lag maling for at se ud som nyt igen.

MoreINSPIRATION
  • Kunstnerisk dresser makeover
  • Et par enkle måder at give en gammel kjole på. Et nyt nyt udseende
  • Bedroom dresser makeover med et alderen look

Transformationen starter med en gammel kommode, der er i en god god stand. Gør noget reparationsarbejde, hvis det er nødvendigt, men hovedsageligt sand ned hele stykket og forberede det til at blive malet. Derefter anbringes et primerlag og lad det tørre. Tilføj endnu en frakke for at være sikker på, at farven ser godt ud. Så er det tid til at påføre to eller tre lag maling. Hvis du vil genskabe det design, der er beskrevet på blawndesblawg, skal du også lægge spejle på skuffens front.

De farver, der normalt bruges til planteskoler, er pasteller og bløde nuancer. Den lyserøde, der bruges i projektet på cuckoo4design, er rigtig sød og ser godt ud i kombination med de gyldne accenter. Hvis du vil lave en lignende makeover, skal du bruge kridtmaling. Fjern først hardware og lak træsorterne lyserøde. Derefter sprøjte maling skuffen trækker og knap guld og tilføje nogle guld trimning til fronter af skufferne også.

Elegante guldlådedrag og knapper kan se rigtig stilfuldt, når de kombineres med andre farver. For eksempel viser den mintgrønne dresser på thesweetestdigs en anden rigtig smuk kombination af farver. Makeover processen er ikke forskellig fra andre, så du skal bare sand ned kommode og derefter male den grøn. Det færdige hånd, i dette tilfælde hardware, gør hele forskellen.

I stedet for at male på kommode kan en anden mulighed være at dække det med stof. Faktisk er det nok til at dække skuffens fronter med stof for at ændre hele udseendet af stykket. Du kan vælge en slags stof, der har et sødt mønster som blomster, striber, søde bamse og andre ting, der passer til et børnerum. På samme måde kan du bruge tapet i stedet for stof For at finde ud af, hvordan man klæder en gammel kommode, skal du tjekke brockdesigngroup.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar