Stilfuld drivhusdesign inspiration

Enkle drivhusaggregater er relativt lette at sætte sammen og installere. De består sædvanligvis af en aluminiumsunderstøttende struktur, hvori du glider glaspaneler. Men udseendet efterlader noget at ønske. Disse slags drivhusaggregater er helt praktiske, men de fleste gartnere ender med at forsøge at skjule dem væk bag afdækningen.

Dette forstyrrer ikke kun lysstrømmen i drivhuset, hvilket er modproduktivt, men fjerner ideen om at gøre drivhuset til et centralt element i haven. Hvorfor ikke installere et mere visuelt tilfredsstillende drivhus, der bliver en iøjnefaldende del af haveens arkitektur?

Velopbyggede drivhuse kan fordoble som en børnehaver, en vinterhave eller handle som sommerhus. Faktisk, i stedet for at gemme dit drivhus væk, ude af syne i bunden af ​​haven, hvorfor ikke installere det lige ved siden af ​​hovedbygningen, udvide det? Så længe drivhuset vender mod det sydligste aspekt, vil det fungere godt, selvom det ved siden af ​​dit hjem.

Double Storey Style.

Arkitektonisk glædeligt, når det placeres hvor som helst tæt på hovedboligen, giver et dobbelthøjdehus også visse fordele. Selvfølgelig betyder et højere grønt hus, at du vil kunne vokse større planter. Nogle store tropiske løvplanter, der ville dø ud af døren, vil snart fylde det ekstra hovedrum. Fordi der er mere luft fanget i et dobbelt højde drivhus, er det mindre modtageligt for problematiske hurtige ændringer i temperaturen.

Det traditionelle udseende.

Gammeldags de kan være, men der er ikke noget galt med et vintagehus drivhus. Selv i mere moderne omgivelser vil drivhuse, der har et traditionelt, endda århundrede udseende, fungere godt. For at få det traditionelle udseende, brug en mursten bygget eller stenbase, med en hvidmalet overbygning. Metalrammer og træ er lige så acceptable for det klassiske drivhuset.

Drivhus som en del af hjemmet.

MoreINSPIRATION
  • Overkommelige Mini Greenhouse af IKEA
  • Sjov Greenhouse Idea i et Office ved OpenAD
  • Eden eller verdens største drivhus, et projekt med mere end 10 millioner besøgende

Drivhus er ikke kun udhus, arkitektonisk adskilt fra resten af ​​ejendommen. Faktisk, hvis dit hjem har en central gårdsplads, så er der ingen god grund til ikke at give plads til glasdækket plantning. Hvis dit drivhus ligger ved siden af ​​hovedbygningen, skal du bruge nogle designindikatorer for at få dem til at fungere sammen, som f.eks. En lignende stigning til taglinjen. Dette vil fungere lige godt i traditionelle og nutidige hjem. Og hvis du vil forbinde hovedhuset til en udbygning eller en fritliggende garage, hvorfor ikke vælge en glaseret baldakin, så du har et minikasse som en bonus?

Tre glaserede vægge.

Drivhuse behøver ikke at stå alene. Så længe du har et glaseret tag og tre glaserede vægge, behøver den fjerde væg ikke være gennemsigtig. Den uglaserede væg burde være den nordligste overfor for at få de bedste resultater. Hvis du har en stenmur udvendig til dit hjem, skal du installere et drivhus, der støder op til det. Væggen vil varme op om dagen og fortsætte med at opvarme drivhuset natten over.

The Greenhouse Outhouse.

Drivhuse er ikke kun for glødende gartnerier. De bør nydes af alle. Et godt drivhus vil fungere som planteskole for sengetøjsplanter, kunne vise flere ømplanter og forblive et sted, som du kan hænge ud. For at sikre dig, eller dine planter, ikke overophedes i højsommeren, skal du sørge for at have rigeligt af ventilation i det glaserede tag såvel som på siderne. Læn dig tilbage, slapp af og nyd.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar