Stilfuld Hamptons hytte ombygget af ASH NYC

Som forventet er enhver ejendom fra Hamptons noget, der fortjener at blive delet med resten af ​​verden. Denne ene er et charmerende sommerhus beliggende i Sag Harbor, New York, og det er for tiden på markedet til en pris på $ 1.150.000. At finde en ny ejer vil nok være let, da den er så smuk og stilfuld.

Sommerhuset er faktisk mere som en lille villa. Det er bestemt ikke typen af ​​sommerhus med hyggeligt interiør og små værelser. Denne er en mere forhøjet ejendom, og den er for nylig blevet renoveret af New York-baserede firma ASH NYC. De redesignede denne bolig og opdaterede den, hvilket gør det til at virke mere moderne og tiltalende end nogensinde. Huset har tre soveværelser og to badeværelser, og det er faktisk et historisk hjem. Det er derfor ejendommens karakter og originale charme måtte bevares.

MoreINSPIRATION
  • 5 traditionelle sommerhus design ideer
  • Turkis hyggeligt sommerhus indretning af RS Custom Homes
  • Moderne Patio Opdatering til et traditionelt, hyggeligt sommerhus

Under renoveringen er nogle af de oprindelige funktioner også bevaret. Resten er blevet erstattet, men ikke med moderne elementer, men med stykker fra midten af ​​århundredet. Alligevel har sommerhuset et meget frisk og moderne udseende. De synlige bjælker i loftet skaber en varm og hyggelig atmosfære og de skaber en fin kontrast til resten af ​​elementerne. Ejendommen mangler en swimmingpool, men man kan tilføjes, hvis dækket ville blive fjernet. Et af soveværelserne er ret lille, men det kunne sagsøges som et kontor eller gæsteværelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar