15 Stilfuldt interiørdesign til store stuer

Stuen er normalt det største rum i huset. Det skal skyldes, at dette er hvor du modtager gæster, hvor du underholder dem og hvor hele familien samles for at tilbringe tid sammen og at interagere. Men selvom nogle stuer er spektakulært store.

Men med størrelse kommer ansvar. En stue er ikke så let at dekorere som du måske tror. Du har masser af plads til din rådighed, og du skal tænke stort og vælge møbler, der matcher størrelsen på rummet. Hvis sofaen er for lille så vil det se underligt ud. Det samme gælder for resten af ​​møblerne. Vi har lavet nogle eksempler med stuer, der er særligt store, og som også har smukke interiører, og vi håber, at de kan kaste lys over dette emne.

MoreINSPIRATION
  • Åbent rum stuer med luftige og stilfulde indvendige decors
  • Smukke stuer, der åbner udendørs
  • 35 lyse og stilfulde skandinaviske stue design

Stadig, bare fordi du har meget ledig plads betyder det ikke, at du skal udfylde alt sammen med møbler. Du skal sørge for at opretholde rummets åbenhed, og at indretningen er luftig. En stor stue skal have store vinduer, men det skal også have den rigtige mængde møbler. Dette får det til at føle sig godt tilpas uden at det virker mindre i nogen grad.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar