Stilfuld ny studentlejlighed i en 1800-tals bygning

Denne meget attraktive lejlighed ligger øverst på en miljøvenlig bygning, der stammer fra slutningen af ​​1800-tallet. Selv om bygningen er gammel, er lejligheden faktisk helt ny. Det er en studentlejlighed, og beboerne skal fremvise gyldige studerende certifikater for at kunne bo der. Overalt har lejligheden profileret træværk, store vinduer og sorte stikkontakter og omskifter som en påmindelse om bygningens arv. Køkkenet er helt nyt og har integrerede apparater. Badeværelset har gulvvarme siden 2011. Køkkenet er rummeligt og åbent til spisestuen. Hele lejligheden måler 79 kvadratmeter.

Lejligheden i lejligheden er rummelig og lys med et luftigt udseende. Det har store afrundede vinduer og ovenlys samt et lille vindue ved trappen. Det har et skrånende loft med synlige bjælker. Værelset kan også rumme et læsepunkt sammen med et opholdsområde med tv. Væggene er blevet lysegrå, og gulvene er dækket af fyrretræ.

MoreINSPIRATION
  • Lille studentlejlighed med renoveret interiør til salg
  • Lejlighed i høj klasse i en historisk bygning
  • Elegant 65-kvadratmeter lejlighed fra 1800-tallet

Soveværelset er også rummeligt og giver masser af plads til en dobbeltseng, skabe, et bord og natbord. Loftet har de samme synlige bjælker som stuen og over døren er der også et toplysvindue. Væggene har samme farve som stuen. Lejligheden indeholder også et arbejdsstue beliggende i nærheden af ​​soveværelset. Det har et toplysvindue over døren og masser af plads til et skrivebord og nogle bogreoler. Dette rum kan også sagsøges som et soveværelse, hvis det er nødvendigt.

Køkkenet er beliggende i stueetagen og har tre store vinduer mod syd. Det har hvide lakdøre, massive egetræsbænke og ekstra opbevaring fra de åbne hylder. Alle værelser i lejligheden har grå vægge, fyrretræ og gulv- og loftlister. {Found on stadshem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar