International Flair at Home i denne stilfulde Singapore-lejlighed

Den første ting du ser, når du går ind i denne lejlighed, er stykket "The Unveiling" af den irske kunstner Conor Harrington. Passende, fordi dette stykke i posten tjener som en introduktion og afsløring af resten af ​​denne stilfulde lejlighed.

Beliggende i Singapore, er denne lejlighed både international og eklektisk, med kunstnere fra hele verden. Mange af dekorationerne er fra ejerens personlige kunstsamling. Interiøret kan beskrives som lunefuldt, hvilket ville være passende: ejeren og designeren, KNQ Associates, havde til hensigt, at lejligheden i lejligheden skulle være et legende forsøg og testningsgrundlag for stil, materiale og tekstur.

Det rum, der tilbydes af de 11 fods lofter, bliver brugt godt, med et loft omdannet til et underholdningsområde. Sporbelysning i museets stil øger opfattelsen af, at man er i et kunstgalleri. Visse beroligende detaljer som bløde funktioner og varme neutrale farver skaber en jordforbindelse, afslappet atmosfære. Der er også en sjov dosis popkonst: Et håndlavet "Åbent" skilt, bygget af en vinkasse og neon formulering, hænger fra loftet og belysningen af ​​både dronning Elizabeth af England og formand Mao.

Mens boligarealet afspejler designerens internationale kunst og smag, er soveværelset simpelt hvid-på-hvidt. Maleriet over sengen af ​​den spanske gadekunstner Pejac skaber et roligt fokuspunkt og tilføjer til kontrast fra det levende rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar