Stilfuld enkeltfamiliebolig er Los Angeles til salg

Denne dejlige bolig er beliggende på 1448 Queens WayLos Angeles, CA, USA, og det er en 3-værelses, 5-baders enkeltfamiliehus. Boligen er blevet omhyggeligt renoveret og udvidet for at gøre det mere rummeligt og også købt ajour.

Boligen indeholder et åbent område, der indeholder nogle af de offentlige rum i huset, såsom stue og spisestue. Stuen har en formel indretning med elegante møbler og ædru farver. Der er også et stort spise-og underholdnings-køkken og et alrum. Hele boligen er rummelig og designet til både underholdning og afslapning. Det ville gøre en stor familie værelse.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Los Angeles bopæl til salg
  • Lejlighed med syv soveværelser i Los Angeles til salg
  • Moderne Los Angeles Enkeltfamiliehus

Udover stue, spisestue og køkken indeholder dette sted også et fuldt medierum, som igen er perfekt til underholdning, men det er også et sted, hvor du kan bruge lidt kvalitetstid sammen med din familie eller se en romantisk film med din elskede. Der er også en tilstødende lounge, meget afslappende og indbydende. Derudover indeholder boligen også et stort soveværelse og to gæstesuiter. Udendørs er der en pool og en slags mini-resort. Ejendommen indeholder også en to-bil garage. Det er en dejlig bolig, med en smuk indretning og masser af plads til underholdning. Det ville også gøre en dejlig familiebolig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar