Stilfuld Walk-In Closet Ideer fra inspirerede designere

Walk-in closet er kernen i et velorganiseret hjem. Det er nok det område, hvor plads optimeres optimalt, og hvor opbevaring maksimeres på de mest praktiske måder. Selvfølgelig er størrelsen og proportionerne af dette rum vigtige, og den foretrukne stil og brugernes opbevaringsbehov betyder også. Alle disse elementer danner basis for design og struktur af walk-in closet. Vi har en masse walk-in og åbne skabs ideer, som vi gerne vil dele med dig i dag i håb om at de vil inspirere dig.

Der er virkelig ingen mening at gemme hylderne og beklædningsgenstande bag dørene, så et åbent skabsdesign er normalt foretrukket. Det gør organisationen nemmere og gør varerne lettere tilgængelige. Walk-in closet skabt af McClean Design for en bolig i Los Angeles er en god indikator for alt, hvad vi har nævnt hidtil.

Vi har set en masse walk-in closets, der er fyldte med skuffer, masser af hylder og kabinetter, og mens de er helt praktiske på deres egen måde, kan de få en plads til at føle sig meget lille og rotete. Til dette hjem i Californien valgte McClean Design et mere åbent og luftigt udseende. Walk-in closet er rummeligt og designet er minimalistisk. Farvepaletten er baseret på varme og elegante toner.

Selvom rummet er lille, er der stadig meget, du kan gøre med det, hvis du beslutter dig for at bruge det som et walk-in closet. Tjek dette design lavet af Cecconi Simone Inc .. til et hjem i Toronto, Canada. Det er lille, men meget velorganiseret og på trods af den mørke farvepalette, ret luftig og elegant. Det er simpelt og samtidig sofistikeret.

En fælles designstrategi for walk-in closets er at få rummet til at se symmetrisk ud. Tjek den her som reference. Det er et skab af et hjem fra Beverly Hills, Californien. Det er et rektangelformet rum med klædestativer og skuffer på begge sider. Symmetrien giver det et velkendt og indbydende udseende.

Belysning er vigtigt i design af et walk-in closet, især da de fleste normalt mangler vinduer. Vi finder den design tilgang, der anvendes af Central De Arquitectura til dette hjem i Mexico. Skabet er stort og godt oplyst af loftet inventar og dette sikrer en behagelig atmosfære inde. En anden strategi, der ofte bruges til at gøre værelserne til at virke større og lysere, er centreret omkring spejle.

En interessant strategi medførte at bringe mere lys ind i rummet og for at få det til at se elegant og sofistikeret ud, er at vise en lysekrone et eller andet sted i lokalet. Se, hvor stilfuldt designet viste sig for dette hjem i New York. Den neutrale farvepalet, glashylderne og de lyse trægulve alle fører op til en elegant og moderne indretning.

Du behøver ikke at begrænse dig selv til skuffer, hylder og andre opbevaringsmuligheder, når der er meget mere, du kan medtage i dit walk-in closet. For eksempel kunne du få en makeup forfængelighed et eller andet sted i rummet eller du kunne tilføje en ø og endda en slags siddepladser. Denne fremgangsmåde ved KB Design kan være et godt sted at starte, hvis du leder efter inspiration.

Ved design af denne bolig i São Paulo sørgede Studio Guilherme Torres for at opretholde en minimalistisk tilgang, og de anvendte denne strategi overalt, herunder dette walk-in closet. Det faktum, at der er et vindue herinde, er helt sikkert en meget cool funktion. Hvad vi især synes om dette design er, at det er varmt og indbydende på trods af den minimalistiske, white0based farvepalet.

MoreINSPIRATION
  • En piges indbyggede skabsdesign ideer
  • Et kompakt walk-in closet med tonsvis af skjult opbevaring
  • Hvilke kvinder ser efter i et walk-in closet

Et stort spejl kan være både praktisk og stilbevidst i den forstand, at du kan bruge den til at gøre et lille walk-in closet virker større og lysere samt at understrege visse dekorelementer som en udsigt eller en smuk lysarmatur. Kunstneriske design for Living gjorde et godt stykke arbejde i denne forstand.

Alt, hvad brugeren har brug for, er på den ene side af rummet, så den modsatte side er åben. Vi taler om et walk-in closet designet af Studio 1408 til en lejlighed i Bukarest, Rumænien. De mørke, dybe farver skaber en sofistikeret atmosfære og det lange og smalle layout fremhæves gennem møbler og belysningsarmaturer.

Et vindue kan gøre en stor forskel i et walk-in closet. Den simple kendsgerning, at der er en åbning til udendørs og en naturkilde her, gør hele rummet til at synes meget mere indbydende end en, der er lukket og kun har kunstig belysning, selvom armaturerne er stilfulde. Dette var et design af Ando Studio.

Der er mange imponerende ting om denne bolig i Beverly Hills, LA. En af dem er en foyer med dobbelt højde indgang med en dramatisk globus lysekrone og en anden er dette fantastiske walk-in closet - badeværelse combo. Dette er et hybridrum med to forskellige zoner, der er forbundet til en enkelt åben. planområde. Møbler og inventar er sofistikerede og iøjnefaldende, hvilket giver rummet et raffineret udseende.

Denne bolig fra West Hollywood, Californien er defineret af iøjnefaldende møbler stykker og illustrationer, og du kan endda se det her i walk-in closet. Der er de sædvanlige hylder og opbevaringsrum, der er sammenklumpet i slutningen af ​​rummet og et overdimensioneret kunstværk på en af ​​væggene mod en stilfuld kommode.

Mørke farver undgås normalt, når der udsmykes små mellemrum, og alligevel blev sort valgt af teamet i Taipei Base Design Center for denne lejlighed i Taiwan. I stedet for at forsøge at bringe mere lys ind i rummet og få det til at se lyst og blødt ud, valgte designerne en anden strategi og gav pladsen en hyggelig indretning med et strejf af drama og raffinement.

Lysekronen er absolut omdrejningspunktet for denne walk-in closet. Dens indviklede og skulpturelle design reflekteres på loftet og på den skinnende overflade af øen / kommodeenheden. Lysekronen er også en kilde til farve til rummet, der har en palette baseret på neutrale. Dette er et design skabt af De Brouwer Binnenwerk til en penthouse lejlighed i Amsterdam.

Der er ikke meget du kan gøre med et loftsrum, især et med et skråt tag. Loftet soveværelser er hyggelige, selv om det er temmelig lille. TG-STUDIO valgte at dreje loftet på en bolig, de designede i London i et walk-in closet-rum. Det er en meget praktisk ide og en rigtig god brug af et vanskeligt område og layout.

Vi kan godt lide ideen om en ø eller en anden slags møbelplade placeret i midten af ​​et walk-in closet. Dette er kun muligt med bestemte typer af layout. Overvej at have åbne hylder og tøj stænger langs væggene og en skuffe enhed i centrum for alle de små tilbehør.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar