Hyggeligt sommerhus samler skandinavisk og hviderussisk design

Minsk-baserede Zrobym Architects afsluttede designet af et sommerhus i landsbyen Raubichi, Hviderusland. Den 731 kvadratmeter træhytte blev forestillet som et hyggeligt tilbagetog for klientens mor.

"Forsøger at udføre alle ønsker hos kunden, har vi udformet et lille, hyggeligt rum i et sommerhusprojekt, som vil være behageligt nok til at leve i alderdommen," forklarede arkitekterne. "Et tilbagevenden til traditionelle former for konstruktion og afspejling af klassisk hviderussisk boliger i moderne stil blev det vigtigste koncept ved design af bygningen."

Når du træder ind, bliver du omgivet af en harmonisk og behagelig indstilling. Omfattende træbeklædning, træbjælker og en moderne brændeovn gør dette sted til en ægte tilbagetog.

Store vinduer bringer naturen ind og fylder stedet med naturligt lys. Nederste niveau er vært for det åbne planløsning og køkkenområde, et smukt soveværelse og et badeværelse. En trappe fører dig til loftet, med god plads til et soveværelse eller arbejdsområde. De minimalistiske møbler arrangeres at referere til skandinavisk asketik.

Se videoen nedenfor for en kort virtuel tur!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar