Sommer design ideer til et behageligt hjem

Når det gælder komfort, er vinteren nok den bedste sæson for det. Det er, når vores hjem føler det mest komfortable, hyggelige og indbydende. Til sammenligning bør sommeren være det modsatte. Denne tid på året bruger vi det meste af tiden udendørs, og når vi er inde, føler vi os fanget. Lær hvordan du får dit hjem til at føles behageligt og indbydende også om sommeren.

Hold det tæt på huset.

Det er naturligt at ønske at komme ud om sommeren og tilbringe tid udendørs. Men adskil ikke de to zoner ved at placere din udendørs boligareal væk fra huset. Opret en forbindelse mellem de indvendige rum og terrassen, dæk eller terrasse, så de føler sig som en del af samme struktur.

Inviter naturen i.

Hovedårsagen til, at du gerne vil bruge tid udendørs er på grund af lysstyrken, de levende farver og den smukke natur. Medtag alle disse elementer i dit indretning. Brug lyse og lyse farver, fed farve accenter, som også findes i naturen og dekorere med friske planter og blomster.

Gør det udendørs behageligt.

Bringer varer, der normalt findes inden for huset, såsom puder eller område tæpper udendørs for at gøre rummet føles mere behageligt og hyggeligt.

Brug lette teksturer og sommerlige mønstre.

MoreINSPIRATION
  • 4 enkle tips til at hjælpe dig med sommeren-blød dit hjem
  • 10 Friske sommer soveværelse ideer at stjæle
  • Hot dekorative ideer til at prøve i sommer

Det er vigtigt at lade din indretning ændre sig med årstiderne. Sommer bør medbringe lette teksturer, uformelle tekstiler og muntre udskrifter. Blomstermønstre ser faktisk bedre ud, når det er solrigt udenfor. Overvej også at hænge et par temabilleder, der repræsenterer ting som blomster eller bølger.

Fremhæv friskhed.

Selvfølgelig er det ikke helt sikkert at ændre hele dit hjemindretning. Fokus bare på at fremhæve visse elementer som den smukke grønne plante, du har i dit hjem. Placer det på kaffebordet for alle at se.

Brug munter farver.

Du kan gøre et værelse føles muntert og lyst med kun få tilpasninger. For eksempel ville nogle få lyse farvede puder på sofaen og nogle farverige dekorationer på hylderne helt sikkert ændre stemningen.

Brug pejsen.

Dette lyder måske latterligt ... for at tænde pejsen om sommeren. Faktisk kan pejsen gøre et værelse føles hyggeligt og indbydende, uanset hvad sæsonen er. Det handler om den energi og den afslappende atmosfære det skaber.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar