15 Party Temaer til at gøre dig værtinde med Mostess denne sommer

Middagsselskaber kommer med sommerterrassen, og alle ønsker, at deres soiree skal være den mest mindeværdige af sæsonen. Så bookmark denne artikel lige nu, fordi når du begynder at planlægge dit eget parti, vil du have disse ideer. Vi tager ting waaaaay forbi spinat artichoke forretter. Faktisk garanterer jeg, at hemmelighederne her vil gøre din shindig taler om kvarteret til jul. Tro mig ikke? Tag et kig på disse 15 fest temaer, der vil gøre dig værtinde med mostess.

1. Grillfest

Hvad er så specielt med grillede hotdogs du spørger? Det er den sort, der er stjernen i denne fest. Planlæg din menu omkring, hvad du kan grille. Hamburgere, frosne pizzaer, donuts, vandmelon, hvis det kan koges over kul, så kog du det over trækul. Ikke blot vil dine gæster nyde prøveudtagning af alle grillede fødevarer, de finder nogle nye favoritter til at prøve hjemme. (via værtinde med Mostess)

2. Fiesta

Hvis du leder efter en fest, der er sjovt og afslappet, skal du kigge på den mexicanske fiesta. Dæk din spisestue i farvede streamers, hugg alle taco toppings, du kan tænke på, og glem ikke at overraske gæsterne med en piñata fuld af slik. Det lover at være en nat med farve og krydderi for alle. (via bryllupsmusik)

3. Movie Night

Det er film tid! Gæsterne vil elske at mingle mens du smutter på popcornbar og teater candy. Projicere en film på et hængende ark i din baghave, og hvis du vælger et populært spil, skal du spille "Fyld i det tomme" -spil, hvor du holder pause i filmen og lad nogen afslutte citatet. God gammeldags sjov. (via Kara's Party Ideas)

4. Popsicle Party

Nogle dage er det alt, hvad du kan gøre for at komme ud af varmen. Inviter gæster over til en popsicle fest i air condition! Du kan lade dem skabe interessante popsicle-kreationer, dekorere med popsicle-kranser som disse og endda spille spil med popsicle-pinde. Hvis du leder efter en voksen twist, serverer du cocktail popsicles, der har en lille lynlås. (via Oh Happy Day)

5. 4. juli

Den fjerde juli er den perfekte tid til at trække alle feststop. Dæk dit hjem i stjerner og striber, blast John Philip Sousa stationen på Pandora og sørg for at du har masser af sparklers og firecrackers for alle at lave deres egen støj. (via Style Me Pretty)

6. Hawaiian Luau

Du vil gerne lede til Party City for denne fest og købe dem ud af lyse leis. Nu er tiden for grillet rejer og skiver ananas og cocktails serveret fra en kokosnød. Tag festen op i en hula-lærer, der kan undervise gæsterne nogle traditionelle hawaiiske hula-bevægelser. (via værtinde med Mostess)

7. Vin og ost

Leder du efter et mere grownup party tema? Tag et tip fra vinmarkerne og få en vinsmagning soiree. Gæsterne kan prøve flere forskellige vine og snacks på en stor ostplade. Glem ikke at strække lys for at få det til at føle, at du er blevet transporteret direkte til Italien. (via værtinde med Mostess)

8. Minions

MoreINSPIRATION
  • 35 Budget DIY Party Decorations du vil elske i sommer
  • Få klar til sommer baggård parter
  • Stilfuld og sjov fødselsdagsfest ideer til små piger

Den nye Minions-film kommer ud i juli og børn eller ingen børn, der kan modstå en god latter? Vær en fest med disse små gule fyre og tag dig fri til at dække din mad i googly øjne. Du kan endda vise den foragtelige mig film. (via værtinde med Mostess)

9. Brunch

Jeg vil vædde på, at ikke mange mennesker serverer brunchfester, så det er derfor du skal! Der er så mange gode morgenmad opskrifter, for ikke at nævne, at du kan holde din fest udendørs mens du udnytter de køligere morgen timer. Så kan alle være indendørs igen ved frokosttid. (via Camille Styles)

10. Flamingo Pool Party

Hvis du har en pool, drage fordel af det ved at være vært for en pink flamingo pool fest. Vi taler pinkfood, pink servietter, rosa plastflamingoer dækker din gård, og hvis du kan klare det, skal du også sporte en pink badedragt. (via bedste venner til frosting)

11. Havefest

Da sommeren er en tid, hvor vi er mere opmærksomme på voksende ting, synes det at være passende at have en havefest i din baggård. Giv nok planter til hver gæst og lad dem dekorere til deres hjerteindhold. Så efter at du serverer rosewater cocktails og spiselig blomsterkrudt kage, lad dem tage hjem en blomst til deres gryde. (via Hunted Interior)

12. Safari

Gennemgå alt dit dyredag ​​og lad tigressen være inden for dette safari-tema parti. Du bliver forfærdelig god til fondu leopard pletter, når du er færdig med at forberede. Den, der har det bedste dyredragt, vinder en tur til zoologisk have. (via Kara's Party Ideas)

13. Amt Fair

Sommertid er amt fair tid. Gå den ekstra mile og lej bomuld candy maskine og pony for denne fest. Skør Pinterest for alle de klassiske fair games og glem ikke at have præmier for gæster! Du kan også have alle dine madlavningsevner med de klassiske fairfoodvarer som majshunde, elefantører og grillet majs på cob. (via Style Me Pretty)

14. Mario Bros Party

Hvis du tilfældigvis bor på et sted, der virkelig er for varmt til at gå udendørs, skal du være kreativ med indendørs aktiviteter. Det betyder, at det er tid til en Mario Bros-turnering. Træk dine Mario spil og inviter dine venner til en aften med tema mad og god konkurrence. Vinderen får en Princess Peach-krone. (via Cake Paper Party)

15. Glamping

Camping er en vidunderlig sommer aktivitet, men hvis du er en elsker af indendørs bekvemmeligheder, prøv en glamping fest i din baggård. Opsæt dine telt og tag alle dine indendørs dronninger med dig, plus nogle. Derefter afbrænde bålet og stege traditionelt lejrens mad og sove i de store døre, alt sammen i din baggårds komfort. (via Domaine)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar