Fremragende Penthouse Lejlighed i Stockholm

I dag vil vi gerne præsentere dig for en smuk penthouse lejlighed på Kungsholmen, i Mälaren, Sverige, en del af Stockholms by. Denne nybyggede hems er i toppunkt og blev solgt for omkring 1,6 millioner dollars.

Lejligheden har tre soveværelser, to badeværelser, en stue, der er åben til køkken og spiseplads og en terrasse. Denne etage er blevet omhyggeligt forberedt med smagfulde og eksklusive materialer. Dette hjem har bløde, neutrale toner, der gør det til et luftigt, let rum. En meget vigtig funktion i ethvert hus er belysning, og i den ene har den en central rolle, med lyse strømme skabt af flere ovenlysvinduer.

MoreINSPIRATION
  • Smuk og smuk lejlighed i Sverige
  • Smuk Penthouse Lejlighed i Göteborg, Sverige
  • Smuk lejlighed i Sverige

Stuen er meget stor, og du kan nemt bygge et andet soveværelse her, hvis du har brug for ekstra værelser. Desuden har den en slank pejs som det vigtigste brændpunkt i rummet. Køkkenet er meget veludstyret med eksklusive apparater. Badeværelset er et meget moderne rum med smuk flise, smuk jacuzzi og et stort spejl, der får det til at føles større. Resten af ​​huset har også moderne møbler og nogle træbjælker, der giver den lidt personlighed.

Denne lejlighed er meget højteknologisk med et lydsystem med indbyggede højttalere. Det blev skabt til at være et funktionelt hjem med luksuriøse funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar