Overraskende og dynamisk transformation af et victoriansk residens

For en tid siden havde vi et smukt hus her på Freshome, hvor vi så godt, hvor gode Andrew Maynard Architects er. I dag udstiller vi et meget interessant moderne hjem fra deres portefølje, der er blevet omdannet fra et dobbeltfronteret victoriansk hus til en spændende moderne blanding af moderne design og vintage charme. Du kan tydeligt se alle detaljer fra hvert hjørne. Den udvidede del i baghaven er den berømte del af huset, i modsætning til ideen om, at designet blev bygget for at fremhæve den gamle bygning. Dem, der har set interiøret og baghaven, ved, at boligen er en fortsættelse af rummet til et åbent, vejrtrækningsrum. Arkitekter taler om transformationen: "Huset er nu artikuleret som tre masser - den oprindelige bolig, tillæg og garage, der hver især er præget af udvendig plads. En sløret linje eksisterer ikke mellem gammelt og nyt, men inde og ude“.

Miljøvenlige funktioner kompletterer boligerets charme: Den victorianske del blev helt genopslået ved hjælp af genbrugspotted gummi. På bagsiden af ​​huset absorberer en betonplade varme om dagen og spreder den om natten, så resultatet er en konstant temperatur. Dobbeltruder og kvalitetsisolering holder hjemmet til optimal temperatur. Køkkenet er det centrale punkt i huset. Begge beboere er cateringfirmaer og det lyse køkken er krydret med lime grøn. Selv de bølgende linjer af den supplerende tilsætning til den victorianske bolig afspejler feminine accenter nydt af de tre damer i huset. Renoveringen var meningen at vise en overgang mellem gammelt og nyt. Tror du, at arkitekterne klarede at reflektere det?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar