Overraskende hus på kanten af ​​Narrabeen Lagoon, Australien

Narrabeen House er designet af Choi Ropiha Fighera i Sydney, Australien. Det tager sit navn fra Narrabeen Lagoon. I betragtning af den eksotiske beliggenhed ser huset overraskende enkelt og stille ud. Der er et meget kontrastfuldt billede mellem den måde, den ser ud på, når den ses fra gaden og den utrolige udsigt, der ligger uden for huset.

Overraskelsesfaktoren er afgjort vigtig i dette tilfælde. Men det er også dette utroligt kloge design. Funktionalitet er ordet, der bedre beskriver det. I modsætning til de fleste mennesker ville tro, er dette hus ikke sammensat af kun en enhed. Der er flere forskellige enheder, der kombineres på en sådan måde, at de virker som en enestående struktur.

Når du kommer ind, indser du, at huset er bygget rundt indgangen, indkørslen og garagen, som alle er indarbejdet i et stort stykke. Stue, spisestue, køkken, studie og pool er alle bygget omkring gården. Det forekommer mærkeligt, men det er faktisk meget forfriskende at have en oase i midten.

MoreINSPIRATION
  • Lagunen strandhus omgivet af smukke te træer
  • Oklahoma casestudie moderne hus
  • Citriodora - et naturligt inspireret hus i Anglesea, Australien

Interiøret er hævet med 1,2 m over jordoverfladen for at forhindre oversvømmelser og også af æstetiske årsager. Det, der er meget interessant, spændende og fascinerende om dette hus er, der kombinerer indretningen og det ydre rum på en meget original måde. Det er et særligt godt valg i dette tilfælde på grund af beliggenheden og den fantastiske udsigt, der kan beundres indefra og uden for huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar