Bæredygtighed opfylder Design Ingenuity: Møbelsamling af Notwaste

NOTWASTE er et mexicansk mærke af møbler grundlagt af designere Kristian Almonte fra Mexico og Italiensk Attanasio Mazzone. Ideen om ikke at producere affald anvendes af studiet på alle områder af designprocessen, fra planlægningsstadiet til detailhandel af produktet. For i dag vil vi gerne præsentere en del af deres kreative møbelsamling, som vi tror, ​​du vil finde så fængslende som vi gjorde. Projekterne opnås i samarbejde med verdensomspændende designere, og hvert stykke er unikt.

Clara er en lænestol med osmannisk forestillet af mexicansk designer Ricardo Casas. På trods af dets rå udseende inspirerer projektet elegance og fremkalder traditionelt håndværk. Designerne forsikrede os også om, at det føles ganske behageligt.

Tilføjelse af personlighed til din stue kan nemt opnås med dette sjove og kreative møbelstykke. consola er mester-sindet af Jorge Diego Etienne og dets design bruger skærende fly til at skabe forskellige lagerrum, som forbliver synlige og inden for rækkevidde. En gummikordnetværker interagerer med objektet for at få fat i det ønskede gemte emne. "Sting" på overfladen i en interessant henvisning til, hvordan tøj sædvanligvis sys.

Iri Lampe ved Shift Creative er en refleksion på mands lange historie med den mest grundlæggende og naturlige form for frembringelse af lys: ild. Dens design stammer fra et båls grundlæggende opsætning, form og form af en flamme, men også ekko på den måde, vi bruger ressourcer til at skabe lys og energi.

Mimì og Cocò er et uadskilleligt par spejle. Den ene er lav og afrundet, mens den anden er slank. Mimì tager enhver lejlighed til at flytte fra værelse til rum, men desværre er Cocò en uklar, der næsten ikke forlader det sted, hvor han bor. Hun er livlig og animeret, han er doven og massiv. Men på trods af deres forskellige karakter kan de aldrig holde sig væk fra hinanden i lang tid.

Pancha afføring af designer Christian Vivanco tilbyder den perfekte balance mellem funktionalitet, neutralitet og sjov. Det er inspireret af husdyr: vores kæledyr, hunde og katte. Ved hjælp af genanvendte materialer som OSB og med en konfiguration, der kræver mere end en simpel montering, er Pancha et let adskilt og genbrugeligt møbel.

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar