Bæredygtigt forlængelsesprojekt i Australien: Ilma Grove House

Ilma Grove House blev tegnet af Andrew Maynard Architects og er beliggende i Northcote, Australien. Du ser på en dejlig udvidelse til et familiehus bygget i stærkt forhold til sit miljø, mens du hylder bæredygtighed: "Udnyttelse af den nordvendte baggård ligger den geometriske struktur bag den eksisterende bygning uden at invadere huset, idet man undgår ekstra omkostninger ved nedrivning og reduktion af bygningsaffald. Den recycled-mursten facade har strategiske åbninger for at maksimere solindtrængningen, hvilket resulterer i et aflangt S-formet ansigt med dybe overhæng over de generøse vinduer. Den håndgribelige grænse mellem indvendig og udvendig er blevet sløret ved at indføre elementer i haverne indendørs gennem pottepartier på gulvet. "Arkitekterne forklarer endvidere, at tillægget har et køkken med spiseplads og en lounge åbner op mod baghaven. På andet niveau er der et stort soveværelse med trapper, der fører til tagterrassen. Tag et kig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar