Bæredygtig Familie Workshop-Home Embedded in Nature: Apollo 11

Apollo 11 er et fascinerende studiehjem designet af Parra + Edwards Arquitectos og ligger i en smuk skov i La Reina, Santiago, Chile. Ifølge arkitekterne er projektets navn stammer fra bygningens lighed med et skib, der landede i en skov uden at røre det til enhver tid og vil også forlade skoven intakt ved afrejsen. Huset siges at fungere som et arkitekturværksted, et optagestudio og et prøverum til akustisk og elektrisk musik. Det er en kapsel der understøtter sit crews liv, en familie af arkitekter og musikere. Boligen består af to niveauer, hver af dem maksimerer de synspunkter, dette dejlige websted har at tilbyde. Med et spektakulært indretning er familien der bor her inviteret til at skabe og være vidne til det smukke landskab: "Inden for skibet er indbyggeren en gæst, en stille tilskuer af skovets natur i alle dens dimensioner som en midlertidig besætningskapsel, der er opmærksom på deres status på et sted, der tilhører dem, men det er ikke deres ejendom”. Absolut noget at tænke på, når man designer et hjem, både af arkitekter og fremtidige indbyggere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar