Bæredygtig Office Extension Med Out-of-the-Box Funktioner Til En London Home

I London, England var der engang et gammelt familiehus. Det var et stort palæ, men dets ejere begyndte at føle behovet for et særskilt arbejdsområde. Det er jo bedre at ikke blande forretninger med fornøjelse. Så blev en udvidelse bygget til huset. Det er designet af Fraher Architects og har et geometrisk design og moderne interiør. Udvidelsen hedder The Green Studio, og snart forstår du hvorfor.

Dette er en bæredygtig bygning, og dens form og orientering blev valgt efter at have analyseret sollyset og dens indvirkning på de omkringliggende bygninger. Klienterne ønskede så meget naturligt lys som muligt, men de ønskede ikke at interiøret skulle blive varmt, så studiet måtte isoleres. Du vil være overrasket over at vide, at udvidelsen ikke kræver opvarmning eller køling, da det har et meget effektivt ventilationssystem. Også varmt vand leveres af solpaneler. Studiet har et grønt tag med smukke plantersenger og vilde blomster.

MoreINSPIRATION
  • Tower-lignende forlængelse til et usædvanligt japansk hjem
  • Moderne Studio Extension For A New Jersey Church
  • Shipping Container Home Infused med bæredygtige funktioner

Selvfølgelig gør alle detaljerne nævnt ovenfor denne studie meget interessant, men måske er den mest iøjnefaldende træk inde i form af røde faldskærmekabler, der tager placeringen af ​​balustrader mellem de to niveauer på kontoret. Krydsningskablerne strækker sig fra loftet til gulvets kant af mezzaninrummet og de er stærke nok til at holde en person, og hullerne mellem dem er aldrig bredere end 10 cm, så der kan ikke ske uheld her, bare sjovt ting.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar