Bæredygtigt lille hjem tilbyder stor stil, lav miljøpåvirkning

Begreberne er selvforsynende, og og af nettet. De plejer at huske på konkrete nedbørslokaler eller underjordiske bunkere, men det effektive interiør i dette lille hjem ville ikke være ude af sted i et New York-penthouse eller i San Francisco-studiet.

Østrigske firma Wohnwagon har oprettet fem af disse boliger siden starten af ​​projektet i 2013. Ved hjælp af alle naturlige materialer skaber virksomheden enestående boliger på hjul med fokus på bæredygtighed og lav miljøpåvirkning. Måler kun 269 kvadratfod, hver med en udvidelig del, der giver dig en ekstra 70 kvadratfod, når det er nødvendigt.

Ydersiden er lærkræ, kendt for at være holdbar, vandtæt og bæredygtig. Interiøret er foret med gran for et let og luftigt udseende. Fårens uld anvendes som isolering for at regulere både temperatur og fugtighed. De naturlige elementer er ikke begrænset til byggematerialerne; designet er enkelt og naturligt inspireret.

Wohnwagon's sande skønhed kommer ud, når du tager den ud af nettet. Dens 31 gallon vandtank genopfyldes ved hjælp af et genialt gråvandssystem, der pumper spildevand gennem et filtreringssystem placeret på taget. Renseprocessen og sanering af spildevandet tager ca. 24 timer.

En brændeovn og solpaneler sikrer, at varmt vand altid er til rådighed, mens en bio-toilet disponerer affald hver for sig og gør det til flydende gødning til din have. Solpanelerne på taget kan forsyne energi med det samme eller opbevare små mængder til senere brug.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar