Suurupi Husudvidelse af Architektid Muru & Pere

Der er så mange utrolige arkitektoniske designs, og der er mange unikke arkitektoniske design ligesom Suurupi House, som blev forlænget over tid. Det er nu et 1.264 kvadratmeter hus i Suurupi Village of Estonia af Architektid Muru & Pere med et hold på tre; Anna-Meria Erik, Peeter Pere og Urmas Muru. Det indre af huset på den anden side blev designet af designeren Kaido Kivi.

MoreINSPIRATION
  • L71 Single Family House i Bangkok
  • Hus med 'box on back' udvidelse
  • Alviaes House by Materia Modular

Anyway blev Suurupi House startet som et ydmygt lille etagers hus som en lukningsboks til en lille familie. Med familiens vækst og behovet for flere beboelsesområder blev huset langsomt forlænget, da flere rum og værelser blev tilføjet til huset. Det blev først startet med stuen forlænges, et opbevaringsrum blev derefter tilføjet, da der var behov for flere opbevaringsrum, udendørs swimmingpool blev senere tilføjet, og så blev en anden etage til sidst tilføjet til huset for mere afslappende rum til familien.

Som tiden går, bliver det lille lille hus stadig større og større sammen med familien, mens den anden etage i huset strækker sig ud som en skuffe og er dækket af skov som en fugl reden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar