Svensk blogger sælger hendes hus

Dette smukke sort-hvide interiør er faktisk hjemsted for en svensk blogger kaldet Annaleena. Det er en meget elegant ejendom og indretningen er specielt stilfuld. Som du kan se, er indretningen for det meste sort og hvid, med nogle farverige tilføjelser i tilfælde af dekorationer. Imidlertid er disse ikke i levende eller lys farve, men i brun, lyserød eller beige, alle farver, der subtly integrerer i sort og hvid indretning.

Boligen er både elegant og kreativ. Bemærk rummet, der synes at være et børns soveværelse. Er overraskende ædru til dette formål, og det mangler nogen lyse farver, som børn normalt kan lide. Der er dog en lille seng der og nogle legetøj, plus en af ​​væggene indeholder en skriveflade.

MoreINSPIRATION
  • Lys og stilfuld svensk bolig
  • Sort / hvid svensk husdesign
  • Stilfuldt og farverigt svensk hjem

Boligen synes at have et industrielt udseende, men det er naturligvis mere stilfuldt og smukt end det. Rummet er funktionelt opdelt, og hver detalje har sit eget sted. Samlet set er dette en smuk bolig, der synes at være taget fra en sort / hvid film. De forskellige højder og overflader skaber kontrast og dynamik. Jeg ville aldrig kede mig til at beundre dekorationerne. Jeg kunne ikke finde den nøjagtige adresse på denne bolig eller den pris, som ejeren sælger den til. Ikke desto mindre tror jeg, vi vil nok nok om det igen, virkelig snart.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar