Svensk sommerferie ved LASC Studio

Dette smukke og dejlige sommerhus ligger i Österlen, Sverige, og det ligger på en 105 m2 stor grund. Det blev designet og bygget af LASC Studio, og det blev afsluttet i 2009. Österlen er et smukt svensk sommerferie. Huset er en ombygning af et forladt bondehus. Selv om dette er en konvertering, er det nye sommerhus et nutid for nostalgi og moderne elementer.

Hele huset er fyldt med lys og det er omgivet af naturen. I modsætning til de fleste huse fra det område, der er robuste og traditionelle, er det luftigt og det giver en smuk forbindelse mellem indendørs og udendørs rum. Klienterne ønskede at bevare de grundlæggende traditionelle træk, men de ønskede også at kunne nyde naturen indendørs, så der var flere ændringer, som f.eks. De store vinduer.

MoreINSPIRATION
  • Bondegård omdannet til sommerhus ved LASC studio
  • Summer Retreat dækker fuldt ud visningerne med dens geometriske design
  • Summer Retreat bevarer sin vintage charme efter fire årtier

Under ombygningen blev nogle af elementerne bevaret, ligesom de oprindelige etager og nogle af vinduerne, mens to tredjedele af indvendige vægge måtte nedrives. Store vinduesåbninger blev også indsat. Materialerne anvendt i processen var begrænset til beton, fyrretræ og glat hvidgips.

De anvendte farver er blege og for det meste neutrale, aldrig lyse. Dette er et simpelt og alligevel luksuriøst sommerhus, der formåede at kombinere traditionelt med funktionalitet. Den direkte forbindelse til naturen var de elementer, der gjorde det muligt. {Fundet på archdaily og billeder af Stamers Kontor}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar