Sødt sommerhus på Volga

Normalt, i sommersæsonen, har byerne tendens til at se lidt øde. Dette skyldes, at alle er på vej til at tilbringe deres ferie et andet sted langt væk fra hjemmet. Nogle mennesker kan lide at besøge eksotiske steder, mens andre foretrækker at bare finde et roligt sted i et øde område, hvor de bare kan slappe af. Det næste hus design er til dem fra anden kategori.

Dette meget enkle og meget søde hus er det perfekte eksempel når det kommer til rolige steder. Det er en meget flot tilbagetog for en lille familie. Huset ligger på den øvre Volga-flod, og det er en fantastisk flugt for dem der bor i Moskva. Efter så mange måneder fanget inde i lejligheden eller huset, er det dejligt at komme væk fra al stress og bare slappe af. Huset blev oprettet af Bureau Bernaskoni. Det har et meget dejligt udseende. Den sorte træfacade gør det virkelig skiller sig ud i det øde område. Hele huset har et meget indbydende rustikt udseende. Det er et meget simpelt hus med meget få arkitektoniske detaljer. Den indvendige indretning er også enkel, selv minimalistisk.

MoreINSPIRATION
  • Hus i skoven nær Moskva
  • Simpelt og moderne hus af Javier Artadi
  • Fredeligt og roligt familiehus på Costa Brava

Placeringen er ikke en af ​​de mest imponerende, men i dette tilfælde handler det ikke om udsigten eller landskabet. Det handler bare om at have et stille sted, hvor du bare kan komme væk med din familie et stykke tid for at rydde dit hoved og slappe af.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar