T Residence fra Japan har udsigt over det smukke stillehav

T Residence udført af Kidosaki Architects Studio vælger meget organisk materiale til at tage form efter et renoveringsforsøg, der havde til formål at genoplive strukturen efter 20 år. T Residence er det ideelle sted at nyde en fængslende udsigt over Stillehavet og dets ejer boede ikke her permanent før renoveringen.

Det var først efter Kidosaki arbejdede sin magi, at ejeren besluttede at skifte permanent til Japan og nyde at bo i denne bolig. Boligen er bevidst givet en dynamisk følelse af at flyde ved at skubbe huset ud mod havet, lige oven på det skrånende sted. Arkitekterne har formået at indarbejde elementer som ro og ro i det overordnede design.

MoreINSPIRATION
  • Smart Moderne Residence i Polen
  • Eksotisk bolig i Lake Candlewood, USA
  • Kowalewski Residence er en moderne struktur i landlige omgivelser

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede.

Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt. Det er et traditionelt sted med et moderne touch selvfølgelig. Jeg kan især lide det enkle og elegante af dette sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar