Taiyuan Museum of Art af Preston Scott Cohen

Museer er en stor kilde til viden. De bidrager hele tiden til vores uddannelse ved blot at være der. Selvom museer ikke lyder som sjov, kan de faktisk være meget interessante. Jeg besøgte faktisk en i dag, og det var overraskende interessant. Selvfølgelig kan ingen museum sammenlignes med Taiyuan Museum of Art.

Denne er placeret i Taiyuan, Chna, og det er et projekt designet af Preston Scott Cohen arkitekter. I dette tilfælde er museet selv noget værd at besøge. Det er en meget moderne bygning af bygninger med et futuristisk design. Museet er faktisk sammensat af flere uafhængige strukturer, der er forbundet sammen af ​​en række promenader. Dette er faktisk en rigtig god ide. Dette design giver de besøgende mulighed for enten at følge en forudbestemt sti eller at springe fra en serie af gallerier til en anden. På denne måde kan de træffe deres egne valg efter deres interesser og den tid, de er villige til at bruge derinde.

MoreINSPIRATION
  • Städelmuseet har et underjordisk galleri gemt under haven
  • M Shed New Museum of Bristol
  • Kunstvidenskabsmuseum i Singapore

Museet indeholder også en boghandel, restaurant, bibliotek, uddannelsescenter og den administrative fløj. Projektet startede i 2007, og det skulle være færdigt i 2010, men det er i øjeblikket endnu i gang, ligesom mange store projekter, der overstiger den varighed, der tidligere er etableret. Forhåbentlig bliver det færdigt snart. Det virker meget lovende, og hvis det virkelig ser ud i planerne, bliver det et spektakulært museum. {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar