Tapi eller den bærbare vandkilde

Hvis du har børn, ved du at gå ud på en tur kan være et rigtigt eventyr, og du kan blive tvunget til at finde løsninger på de mest usædvanlige og uventede problemer. Og jo mindre de er, jo større er problemet. For eksempel er de altid tørstige, og hvis de glemte deres vandflaske hjemme eller lige er færdige med det, begynder de at skrige for noget vand. Men hvad skal man gøre, når der ikke er nogen butik rundt, og den eneste kilde til vand er en gammel, ubehagelig udseende offentlig tap, og der er ingen kopper overalt i nærheden af ​​dig? Dette kan være et alvorligt problem, da børn ikke ved, hvordan man kan drikke vand fra dine kuppede hænder. Nå, heldigvis har nogle smarte fyr fra Dreamfarm tænkt på denne situation og opfundet Tapi.

Tapi er en original gummianordning, der nemt kan fastgøres til ethvert tryk og kan fjernes efter brug. Det kan bruges som sådan, eller hvis du klemmer sin ende, vil det ligne en vandfontæne, og dit barn vil kunne drikke det vand, der springer ud af det på tapens side.

MoreINSPIRATION
  • Solar vand springvand til udendørs
  • Kunstnerisk tre-tier "Castle" Fountain
  • Den Vicobello 3-Tier Fountain

Det er lille og nemt at bruge, og det er billigt også - kun $ 5,95, hvis du bestiller online. Det ændrer ikke vandets smag og kan vaskes i opvaskemaskinen uden problemer. Den fås i forskellige farver, og det er sjovt også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar